S-trax: Ένα κιτ μετατροπής με ερπύστρια που μπορεί να μεταμορφώσει το ποδήλατό σας σε snowbike

το κιτ μετατροπής S-Trax της αυστριακής εταιρείας Faster Bikes μεταμορφώνει κάθε τύπο ποδηλάτου, ηλεκτρικού ή τυπικού, σε snowbike. Με τιμή 2.500 ευρώ, τώρα έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να εξερευνήσετε το χιονισμένο τοπίο.
 S-trax: Ένα κιτ μετατροπής με ερπύστρια που μπορεί να μεταμορφώσει το ποδήλατό σας σε snowbike

Ποδήλατο και χιόνι δεν γίνεται. Εάν λοιπόν είστε κάτοχος τυπικού ή ηλεκτρικού ποδηλάτου, το κιτ μετατροπής S-Trax της αυστριακής εταιρείας Faster Bikes μεταμορφώνει το δίτροχο σας σε snowbike με μια απλή ρύθμιση.

Διαβάστε ακόμα: Moonbikes - Το πρώτο ηλεκτρικό snowbike στον κόσμο έρχεται έγκαιρα για το χειμώνα

Το σύστημα κοστίζει 2.500 ευρώ και αποτελείται από μια μονάδα σκι, την οποία οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν στη θέση του μπροστινού τροχού, και από μια μονάδα ερπύστριας η οποία αντικαθιστά τον πίσω τροχό.

Εικόνα

«Είτε για αθλητισμό είτε για διασκέδαση, τώρα έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να εξερευνήσετε το χιονισμένο τοπίο. Το snowbike προσφέρει μια άνετη, σταθερή εμπειρία οδήγησης στο χιόνι και εξασφαλίζει άνευ προηγουμένου χειμερινή οδηγική απόλαυση», εξηγεί η εταιρεία.

Ενώ το κιτ μετατροπής S-Trax μπορεί να εγκατασταθεί σε διαφορετικούς τύπους δίτροχων, η Faster Bikes απαγορεύει στους χρήστες να το τοποθετήσουν σε ποδήλατα με πλαίσιο άνθρακα, καθώς, όπως λέει, το προϊόν είναι αποκλειστικά κατάλληλο για σχέδια από αλουμίνιο ή χάλυβα.

Ακόμη περισσότερο, η μπροστινή μονάδα σκι προσαρμόζεται σε ποδήλατα με πλάτος τοποθέτησης 100 – 150 mm και η πίσω μονάδα caterpillar είναι κατάλληλη για πλαίσια με πλάτος τοποθέτησης 130 – 200 mm.

Εικόνα

«Η μονάδα caterpillar είναι εξοπλισμένη με ερπύστρια Enviolo hub. Τα γρανάζια που τοποθετείται η αλυσίδα επιλέχθηκαν έτσι ώστε τόσο τα 7 km/h σε ανηφόρα όσο και τα 25 km/h σε επίπεδο έδαφος να μπορούν να επιτευχθούν με ρυθμό 60-70 πεταλιών το λεπτό. Επιπλέον, η σχέση μετάδοσης μπορεί να αλλάξει ξανά επιλέγοντας τον μπροστινό δακτύλιο αλυσίδας. Ο δίσκος φρένων που είναι προσαρτημένος στο γρανάζι καθιστά δυνατή την πλήρη ακινητοποίηση της ερπύστριας με την ενεργοποίηση του φρένου. Αυτό σας δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα πέδησης εκτός δρόμου», εξηγεί η ομάδα της Faster Bikes.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του κιτ μετατροπής S-Trax, και φυσικά για παραγγελίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Faster Bikes.