Formula 1: Με το «Emperor Package» των 5 εκατ. δολαρίων θα ζήσετε το Grand Prix στο Λας Βέγκας σαν αυτοκράτορας

Το «Emperor Package» της Caesars Entertainment θα σας επιτρέψει να ζήσετε τη Formula 1 στο Λας Βέγκας σαν αυτοκράτορας. Το πακέτο κοστίζει 5 εκατ. δολάρια, περιλαμβάνει διαμονή πέντε διανυκτερεύσεων στη Nobu Sky Villa στο Nobu Hotel sστο Caesars Palace και δείπνο με τον σεφ Νόμπου Ματσουχίσα.
Formula 1: Με το «Emperor Package» των 5 εκατ. δολαρίων θα ζήσετε το Grand Prix στο Λας Βέγκας σαν αυτοκράτορας

Το ταξιδιωτικό «τσίρκο» της Formula 1 θα επισκεφθεί τρεις πόλεις των ΗΠΑ το 2023, με τελευταία το Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, για το πιο θορυβώδες Grand Prix της σεζόν. Και σαν να μη έφτανε η όλη υπερβολή της Μέκκας του τζόγου και της διασκέδασης, ένα πακέτο διαμονής πέντε διανυκτερεύσεων, ύψους 5 εκατ. δολαρίων, ήρθε να αναστατώσει εκείνους που λαχταρούν να ζήσουν την όλη εμπειρία στον υπερθετικό βαθμό.

Διαβάστε ακόμα: Το πιο ακριβό πάρτι της Πρωτοχρονιάς γίνεται στο Ντουμπάι και η τιμή του είναι απλησίαστη

Το «Emperor Package» της Caesars Entertainment περιλαμβάνει διαμονή στη Nobu Sky Villa, στο ξενοδοχείο Nobu στο Caesars Palace. Το συγκρότημα των 957 τετραγωνικών μέτρων της βίλας διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και σχεδιάστηκε από το Rockwell Group, το αρχιτεκτονικό γραφείο που είναι υπεύθυνο για το σχεδιασμό διάφορων εστιατορίων και ξενοδοχείων Nobu σε όλο τον κόσμο.

Εικόνα

Τα σαλόνια μοιάζουν με φιλόξενες εκδοχές των ιαπωνικών εστιατορίων υψηλής πολυτέλειας, γνωστά για το απολαυστικό σούσι και τη διάσημη πελατεία τους. Χωρίς τις πρόσθετες παροχές που αφορούν στο Σαββατοκύριακου της Formula 1, η τιμή της βίλας ξεκινά συνήθως από 35.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Πέρα από την αίθουσα πολυμέσων, το σαλόνι, το τραπέζι του μπιλιάρδου ή τα μπουντουάρ με μοτίβο από φύλλα χρυσού και άνθη κερασιάς, το προνομιακό μέρος του καταλύματος κατά τη διάρκεια της ημέρας του Grand Prix είναι η 437 τετραγωνικών μέτρων βεράντα στην κορυφή του Nobu Hotel.

Εικόνα

Από εκεί, μόλις 75 επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν ιδιωτικά τον βρυχηθμό των κινητήρων των μονοθεσίων που τρέχουν μανιασμένα στη Las Vegas Strip, μόλις 43 μέτρα πιο κάτω.

Εικόνα

Φυσικά κανένα πακέτο φιλοξενίας με επταψήφια τιμή δεν θα ήταν πλήρες χωρίς μια σειρά από αποκλειστικές εμπειρίες. Ως εκ τούτου, το «Emperor Package» περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό δείπνο για 12, το οποίο επιμελείται και διοργανώνει ο ίδιος ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Νόμπου Ματσουχίσα.

Εικόνα

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον υπαίθριο κήπο ζεν, να βουτήξουν στην ιαπωνική μπανιέρα onsen, να χαλαρώσουν στην υπαίθρια κουζίνα και στο μπα. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και μετακινήσεις με Rolls-Royce και προσωπικό σοφέρ.

Εικόνα

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, προσφέρονται δώδεκα εισιτήρια για την περιοχή φιλοξενίας F1 Paddock Club καθώς και περιήγηση στα pit των ομάδων. Δεδομένου ότι η ελεύθερη ροή φαγητού, ποτού και διασκέδασης που σχετίζεται με τη Formula 1 είναι βέβαιο ότι θα κουράσει τους συμμετέχοντες, έξι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία σπα στην ιδιωτική αίθουσα περιποίησης της βίλας.

Ειδικοί από το Qua Baths & Spa αναλαμβάνουν να κάνουν οτιδήποτε: από περιποίηση προσώπου με χρυσό 24 καρατίων έως μασάζ με πέτρες Ιμαλαΐων για ζευγάρια.

Ο κάτοχος του πακέτου και ένας καλεσμένος έχουν επίσης το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το sold-out σόου «Weekends with Adele» στο The Colosseum του Ceasars Palace, πριν τον Μάρτιο του 2023 που ολοκληρώνονται οι παραστάσεις.

Εικόνα

«Εργαστήκαμε ακούραστα για να κάνουμε το “Emperor Package” μία από τις πιο εξατομικευμένες εμπειρίες που είναι διαθέσιμες για το Grand Prix του Λας Βέγκας 2023», δήλωσε ο περιφερειακός πρόεδρος της Caesars Entertainment, Σον ΜακΜπάρνεϊ στον ιστότοπο Robb Report.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Emperor Package» αλλά και με τα υπόλοιπα πακέτα διαμονής για το Σαββατοκύριακο του Grand Prix στο Λας Βέγκας, μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Caesars Entertainment.