Το πιο ακριβό πάρτι της Πρωτοχρονιάς γίνεται στο Ντουμπάι και η τιμή του είναι απλησίαστη

Αν θέλετε να το ζήσετε σαν κροίσοι, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Το πιο ακριβό πάρτι της Πρωτοχρονιάς γίνεται στο Ντουμπάι και η τιμή του είναι απλησίαστη

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια μέρα δύσκολη. Οι περισσότεροι τρέχουν να αγοράσουν τα δώρα της τελευταίας στιγμής, ενώ άλλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να κλείσουν ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο ή ένα νυχτερινό κέντρο. Είναι η ημέρα που σχεδόν ποτέ δεν απολαμβάνουμε, μιας και «πνιγόμαστε» για να τα προλάβουμε όλα.

Διαβάστε ακόμη: Το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Υόρκης έχει περισσότερα από 50.000 λαμπάκια

Δεν θα ήταν καλύτερο, όμως, να βρισκόμασταν κάπως μαγικά σε ένα τουριστικό θέρετρο και να βλέπαμε εκατοντάδες πυροτεχνήματα την ώρα που άλλαζε ο χρόνος. Κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνουν όσοι αποφασίσουν να επισκεφτούν το Ντουμπάι τη φετινή Πρωτοχρονιά. Βέβαια, εκεί οι τιμές – ειδικά για αυτές τις ημέρες – έχουν σκαρφαλώσει στα ύψη, μιας και η ζήτηση είναι τεράστια.

Ανάμεσα στις υπερπολυτελείς επιλογές που μπορεί να βρει κανείς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπάρχει και μία που δεν έχει αντίπαλο. Μιλάμε φυσικά για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του πεντάστερου ξενοδοχείου Atlantis, The Palm, το οποίο θεωρείται – κι όχι άδικα – ως το ακριβότερο του κόσμου.

Το ξενοδοχείο είναι διάσημο για τα events που κάνει για να υποδεχθεί το νέο έτος, ενώ φέτος θα τραγουδήσει ζωντανά για τους καλεσμένους του η ποπ σταρ Kylie Minogue.

Για να μπορέσει κάποιος να κάνει ρεβεγιόν εκεί, θα πρέπει να πληρώσει είσοδο κάτι παραπάνω από 1500 ευρώ, ενώ αν θελήσει όλο το πακέτο, τότε η τιμή μπορεί να φτάσει τα 70.000 ευρώ. Στο πρωτοχρονιάτικο πακέτο συμπεριλαμβάνεται το φαγητό, το ποτό, το σόου με τα πυροτεχνήματα, το live, αλλά και η περιβόητη Grand Suite του ξενοδοχείου!