Honda X4 Bumblebee: Μια απίστευτη custom μοτοσικλέτα αποτίει φόρο τιμής στο πιο συμπαθητικό ρομπότ των Transformers

Η εταιρεία μετατροπής μοτοσικλετών RH Customs μόλις κατασκεύασε ένα μοντέλο-φόρο τιμής στους θρυλικούς Transformers. Έχοντας ως βάση μια Honda X4 από τα τέλη της δεκαετίας του '90, η εταιρεία «έχτισε» μια μοτοσικλέτα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η δίτροχη εκδοχή του εμβληματικού autobot Bumblebee.
Honda X4 Bumblebee: Μια απίστευτη custom μοτοσικλέτα αποτίει φόρο τιμής στο πιο συμπαθητικό ρομπότ των Transformers

Με έδρα την πόλη του Χαϊντεραμπάντ στην Ινδία, ο Ρεζά Χουσείν είναι επιχειρηματίας, φανατικός λάτρης των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και ιδρυτής της εταιρείας μετατροπών RH Customs. Στο ενεργητικό της, η εταιρεία έχει να επιδείξει έναν μεγάλο αριθμό εντυπωσιακών μοτοσικλετών, από sport bikes και σκούτερ μέχρι bobber, café racers και εκτός δρόμου μοντέλα.

Διαβάστε ακόμα: BMW - Γιορτάζει τα 100 χρόνια της Motorrad με δύο limited edition χρωμιομένες μοτοσικλέτες

Στο μεγάλο χαρτοφυλάκιο της RH Customs, ωστόσο, εκείνη που ξεχωρίζει είναι η τελευταία κατασκευή της. Βασισμένη σε μια Honda X4 από τα τέλη της δεκαετίας του '90, η μοτοσικλέτα έχει το ταιριαστό όνομα «Bumblebee» καθώς διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακές παραπομπές στο φημισμένο autobot των ταινιών Transformers.

Εκτός από τον εν σειρά κινητήρα 1.284 κυβικών, ελάχιστα στοιχεία της αρχικής cruiser μοτοσικλέτας έχουν διατηρηθεί. Η RH έχει εξοπλίσει τη Honda με ένα μοναδικό πλαίσιο και έναν ειδικά σχεδιασμένο σωληνωτό βραχίονα που τώρα φιλοξενεί ένα σημαντικά φαρδύτερο πίσω ελαστικό.

Εικόνα

Ένα φτερό σε στυλ bobber αγκαλιάζει τώρα τον πίσω τροχό, ενώ ένα σετ από μαύρες εξατμίσεις πλαισιώνουν και τις δύο πλευρές του. Στη μέση σχεδόν της κατασκευής φιγουράρει ένα μαύρο δερμάτινο μονόσελο σε στυλ τρακτέρ, το οποίο στηρίζεται σε ένα υποπλαίσιο που φιλοξενεί επίσης το πίσω LED φανάρι αλλά και τις ενδείξεις φλας.

Στη θέση του αρχικού προβολέα βρίσκεται πλέον ένα ρεαλιστικό αντίγραφο της κεφαλής του Bumblebee με κεχριμπαρένια μάτια και οπίσθιο φωτισμό LED. Το κομμάτι ωστόσο που ξεχωρίζει στο συνολικό αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα το ρεζερβουάρ του που είναι διακοσμημένο με ένα ζευγάρι vintage καλύμματα βαλβίδων από Camaro SS.

Ένα προσαρμοσμένο σετ καλυμμάτων ψυγείου διατρέχει επίσης το μπροστινό μέρος του νέου ρεζερβουάρ, φιλοξενώντας ακόμη ένα ζευγάρι βοηθητικών φωτιστικών που χρησιμεύουν ως προβολείς.

Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν μια σειρά από φίλτρα, κίτρινες δαγκάνες δισκόφρενων Nissin μπροστά και πίσω, προστατευτικά γκριπ αγωνιστικού τύπου και τροχούς 32 βραχιόνων. Την κατασκευή ολοκληρώνει η κίτρινη βαφή που αποτίει φόρο τιμής στο χρώμα που «φοράει» το Bumblebee Camaro στις ταινίες Transformers.

Αν και κάποιοι θα χαρακτηρίσουν κιτς το προσαρμοσμένο δίτροχο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με κορυφαία σχεδίαση και εκτέλεση, η Honda X4 Bumblebee μπορεί να υπερηφανεύεται για φινίρισμα εργοστασιακού επιπέδου.

Ως μοναδικό κομμάτι, η κατασκευή Bumblebee με βάση το Honda X4 της RH Customs δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη για αγορά. Παρόλα αυτά, όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη δική τους μοναδική έκδοση RH μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μέσω του ιστότοπού της.