Numi 2: Η έξυπνη λεκάνη τουαλέτας έχει Bluetooth, Alexa, LED, θερμαινόμενο καπάκι και κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Με 11.500 δολάρια, η εμπειρία σας στο μπάνιο δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Η έξυπνη λεκάνη τουαλέτας Numi 2.0 της εταιρείας Kohler έχει ενσωματωμένη την εφαρμογή Alexa, διαθέτει τεχνολογία Bluetooth, θερμαινόμενο κάθισμα, φωτισμό LED και ένα πακέτο άλλες λειτουργίες που θα αλλάξουν για πάντα τις πιο ιδιωτικές σας στιγμές.
Numi 2: Η έξυπνη λεκάνη τουαλέτας έχει Bluetooth, Alexa, LED, θερμαινόμενο καπάκι και κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Σε μια εποχή που τα σπίτια γίνονται όλο και πιο έξυπνα, το μπάνιο μοιάζει να είναι το τελευταίο σύνορο. Ενώ η τεχνολογία έχει βαλθεί να αντικαταστήσει με νέες συσκευές και εφαρμογές ό,τι υπάρχει στα δωμάτια μιας κατοικίας, στο μέρος που ακόμη κι οι βασιλιάδες πηγαίνουν μόνοι, δεν φαίνεται να έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος.

Διαβάστε ακόμα: Aston Martin - Η νέα βίλα της φίρμας στο Τόκιο ξεπερνά σε πολυτέλεια τα αυτοκίνητά της

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Verge, η αναβάθμιση που θα αλλάξει για πάντα τις πιο ιδιωτικές μας στιγμές, είναι πλέον εδώ. Η εταιρεία Kohler δηλώνει έτοιμη να εγκαταστήσει την έξυπνη λεκάνη Numi 2.0 σε κάθε μπάνιο, η οποία διαθέτει μια ολόκληρη σειρά χαρακτηριστικών που δικαιολογούν την τιμή των 11.500 δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, το Numi διαθέτει τεχνολογία Bluetooth και ενσωματωμένη την εφαρμογή Alexa, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε μουσική και ειδήσεις, να ελέγξετε τον καιρό και πολλά άλλα από την άνεση της τουαλέτας σας.

Εικόνα

Εάν δεν βαριέστε να κάνετε τον Dj, η Numi 2.0 διαθέτει τη δική της θεματική μουσική, η οποία, σύμφωνα με την Kohler, μπορεί να προσφέρει μια «καθηλωτική εμπειρία». Μην μας ρωτήσετε τι σημαίνει αυτό στην πράξη, γιατί πραγματικά δεν είμαστε σίγουροι πόσο πιο καθηλωτική μπορεί να είναι η χρήση μια λεκάνης.

Πέρα τη συντροφιά της Alexa, το πακέτο της Numi περιλαμβάνει μερικές ελαφρώς πιο αναμενόμενες -και ίσως πιο λειτουργικές- δυνατότητες. Όπως πολλές έξυπνες τουαλέτες, έχει ενσωματωμένο μπιντέ για τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία, τη θέση και την πίεση.

Στα καλά νέα για τους μικροβιοφοβικούς, η λεκάνη διαθέτει καζανάκι ψεκασμού για πιο αποτελεσματικό ξέπλυμα ενώ το κάθισμα και το καπάκι μπορούν να ανοιγοκλείνουν χωρίς να τα αγγίξετε, μέσω τεχνολογίας που ενεργοποιείται με κίνηση.

Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη περισσότερα πρόσθετα που δεν είναι απαραίτητα, αλλά σίγουρα θα βελτιώσουν την εμπειρία. Το κάθισμα της τουαλέτας είναι θερμαινόμενο, με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, ενώ ένα σύστημα αυτόματης απόσμησης καταργεί την ανάγκη για αποσμητικά χώρου ή κεριά.

Η Numi διαθέτει μάλιστα και ενσωματωμένο φωτισμό LED που φωτίζει το μπολ το βράδυ, ώστε να βρίσκετε τον προσανατολισμό σας όταν η φύση σας καλέσει στη μέση της νύχτας.

Εικόνα

Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά ελέγχονται μέσω ενός τηλεχειριστηρίου που μπορεί να τοποθετηθεί και στον τοίχο, ενώ ο φωτισμός και ο ήχος surround μπορούν να διαχειριστούν μέσω της εφαρμογής Kohler Konnect. Φυσικά, η λειτουργία Alexa χρησιμοποιεί τις τυπικές φωνητικές εντολές της.

Ενώ το συνολικό αποτέλεσμα ίσως είναι λίγο υπερβολικό, μάλλον δεν είναι λίγοι εκείνοι που λάτρεψαν τη Numi 2.0, καθώς, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, η έξυπνη λεκάνη φαίνεται να έχει ξεπουλήσει. Για παν ενδεχόμενο, ωστόσο, και για ενημέρωση σχετικά με νέα κομμάτια, δεν χάνετε τίποτα να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Kohler.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ