Aston Martin: Η νέα βίλα της φίρμας στο Τόκιο ξεπερνά σε πολυτέλεια τα αυτοκίνητά της

H νέα βίλα της Aston Martin στο Τόκιο έχει αντί για έργα τέχνης τα supercars της, τα οποία μπορεί κανείς να δει καθισμένος στο σαλόνι. Η πολυτελής έπαυλη περιλαμβάνει κελάρι κρασιών, θέατρο, γυμναστήριο και σπα και σηματοδοτεί το design του πρώτου σπιτιού της μάρκας στην Ασία.
Aston Martin: Η νέα βίλα της φίρμας στο Τόκιο ξεπερνά σε πολυτέλεια τα αυτοκίνητά της

Πέρυσι, η Aston Martin αποκάλυψε την πρώτη της βίλα, μια μοντέρνα υπερπολυτελή κατασκευή στο Hudson Valley της Νέας Υόρκης. Τώρα η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία μεταφέρει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της στην Ιαπωνία με μια αριστουργηματική έπαυλη.

Διαβάστε ακόμα: Aston Martin AMB 001 Pro - Η δεύτερη μοτοσικλέτα της φίρμας είναι ένα superbike 225 ίππων που βασίζεται στο Valkyrie

Η νέα βίλα με το όνομα № 001 Minami Aoyama βρίσκεται στην περιοχή Omotesando της πολυτελούς συνοικίας Minami Aoyama του Τόκιο και αποτελεί αποτέλεσμα της αρχιτεκτονικής συνεργασίας μεταξύ της βρετανικής φίρμας και του ιαπωνικής εταιρείας υπηρεσιών concierge πολυτελείας Vibroa.

Εικόνα

Το τετραώροφο αρχοντικό, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2023, έχει ήδη πουληθεί σε ιδιώτη αγοραστή και σηματοδοτεί το design του πρώτου σπιτιού της μάρκας στην Ασία. Η Aston Martin θα συνεργαστεί με έναν τοπικό αρχιτέκτονα για τη διαμόρφωση της πρόσοψης ενώ είναι επίσης υπεύθυνη για το στυλ των εσωτερικών χώρων και την επίπλωση.

Εικόνα

«Καθώς η Aston Martin μεγαλώνει στην Ιαπωνία, είμαστε παθιασμένοι με την εύρεση καινοτόμων τρόπων για να ζωντανέψουμε την υπερπολυτελή επωνυμία μας και να έχουμε απήχηση στους ντόπιους καταναλωτές», δήλωσε ο Γκεργκ Άνταμς, περιφερειακός πρόεδρος της Aston Martin για την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Εικόνα

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη Vibroa, βοηθώντας στη δημιουργία αυτού που πιστεύουμε ότι είναι ένα τέλειο σπίτι για έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτων Aston Martin, με στοιχεία σχεδίασης εμπνευσμένα από το συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο των υψηλών επιδόσεων μοντέλων μας», συμπλήρωσε.

Το № 001 Minami σχεδιάστηκε για να αποτελέσει το όνειρο κάθε λάτρη του αυτοκινήτου που έγινε πραγματικότητα. Τα πάντα, από την εντυπωσιακή πρόσοψη μέχρι τις καθαρές γραμμές και τους χαλαρωτικούς εσωτερικούς χώρους, έχουν σκοπό να προκαλούν μια αίσθηση πολυτέλειας παρόμοια με εκείνη που αποπνέουν τα οχήματα με την υπογραφή της Aston Martin.

Εικόνα

Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης καθώς και μια κομψή γκαλερί αυτοκινήτων που μπορεί κανείς να θαυμάζει από την τραπεζαρία. Το σπίτι θα διαθέτει κάβα, αίθουσα προβολής, γυμναστήριο και το δικό του σπα. Επιπλέον, η σύγχρονη κατοικία προσφέρει πανοραμική θέα στο Τόκιο από την τεράστια βεράντα του τελευταίου ορόφου.

Εικόνα

«Η Vibroa δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της ανεκτίμητη εμπειρία και προστιθέμενη αξία στον κόσμο των πολυτελών ακινήτων μέσω της πρόσβασης στα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες του κόσμου», προσθέτει ο Τοσιγιούκι Γιοσίντα, διευθύνων σύμβουλος της Vibroa.

Εικόνα

«Βρισκόμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με μια τέτοια εμβληματική μάρκα υπερπολυτελείας όπως η Aston Martin, της οποίας η διάσημη σχεδιαστική φιλοσοφία και η τεχνογνωσία φέρνουν μια μοναδική διάσταση όχι μόνο σε αυτό το σπίτι, αλλά και στον ευρύτερο κόσμο των ακινήτων στην Ιαπωνία», τόνισε ο Γιοσίντα.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έπαυλη № 001 Minami Aoyama μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Aston Martin.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ