2022 FIFA World Cup: Το Hublot ρολόι του Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν ήταν τόσο γούρικο όσο πίστευε ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας

Στο φετινό Μουντιάλ, ο Γάλλος προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ πίστεψε ότι ένα ρολόι από τη Hublot θα του φέρει καλή τύχη. Κι έτσι στον τελικό με την Αργεντινή εμφανίστηκε φορώντας ένα σκελετοποιημένο Big Bang Tourbillon Power Reserve 5 Days Sapphire Ref. 405.JX.0120.RT, το ίδιο ρολόι που φορούσε στους ημιτελικούς όταν η Γαλλία υπερίσχυσε του Μαρόκου.
2022 FIFA World Cup: Το Hublot ρολόι του Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν ήταν τόσο γούρικο όσο πίστευε ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, έχει δοκιμάσει πολλές φορές την τύχη του αλλάζοντας τα ρολόγια που φοράει στον καρπό του ανάλογα με τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει στα γήπεδα των Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμα: 2022 FIFA World Cup - Το εντελώς απρόσμενο μέρος που έκλεισε η Αργεντινή για τη διαμονή της στο Μουντιάλ του Κατάρ

Ο Ντεσάμπ, πήρε το μάθημά του κατά τη διάρκεια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, αφού φόρεσε έναν Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme World Chronograph. Εκείνη τη χρονιά, η Γαλλία ηττήθηκε από τη Γερμανία, χάνοντας την ευκαιρία να προχωρήσει και να εξασφαλίσει έναν τίτλο.

Για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, άλλαξε γούρι, φορώντας εναλλάξ ένα smartwatch Hublot Spirit of Big Bang King Gold και ένα Big Bang Connected σε όλο το τουρνουά. Και όταν η Γαλλία κέρδισε την Κροατία στους τελικούς, φορούσε ένα χρονογράφο Big Bang. Ήταν πλέον ξεκάθαρο, ότι η Hublot είναι το γούρι του Ντεσάμπ.

Εικόνα

Στο φετινό Μουντιάλ του Κατάρ, ο Γάλλος προπονητής πίστεψε ότι ένα ρολόι από τη Hublot θα του φέρει ξανά καλή τύχη. Κι έτσι στον τελικό με την Αργεντινή εμφανίστηκε φορώντας ένα σκελετοποιημένο Big Bang Tourbillon Power Reserve 5 Days Sapphire Ref. 405.JX.0120.RT, το ίδιο ρολόι που φορούσε στους ημιτελικούς όταν η Γαλλία υπερίσχυσε του Μαρόκου.

Εικόνα

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα Hublot είναι τα ρολόγια της επιλογής του Ντεσάμπ. Η φίρμα έχει στενούς δεσμούς με το άθλημα, ενώ έγινε μέλος της FIFA και της UEFA ως επίσημος χρονομέτρης το 2006 και έγινε το επίσημο ρολόι πολλών διάσημων συλλόγων, συμπεριλαμβανομένων των Γιουβέντους, Τσέλσι, AFC Άγιαξ και Μπενφίκα.

Το 2020, η Hublot ονομάστηκε ο επίσημος χρονομέτρης της Πρέμιερ Λιγκ και ενίσχυσε το ρόστερ των πρεσβευτών της συμπεριλαμβάνοντας τους Κιλιάν Εμπαπέ. Άλεξ Μόργκαν αλλά και τον ίδιο τον Ντεσάμπ.

Φέτος, η Hublot επέκτεινε την παρουσία της εγκαινιάζοντας τον μεγαλύτερο χώρο στο metaverse, ένα εικονικό γήπεδο ποδοσφαίρου 90.000 θέσεων.

Έτσι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ο Ντεσάμπ οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του 2022 FIFA World Cup ελπίζοντας να κατακτήσει έναν τρίτο τίτλο και να γίνει η τρίτη χώρα που θα έχει σημειώσει διαδοχικές νίκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εικόνα

Ο αγώνας βέβαια δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζε ο Ντεσάμπ. Σε ένα δραματικό τελικό, η Γαλλία μπορεί να κατάφερε να γυρίσει το αρχικό 2-0 της Αργεντινής οδηγώντας το ματς στην παράταση και τελικά στα πέναλτι, αλλά το τρόπαιο κατέληξε στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

Ήταν η πρώτη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1986 και ο τρίτος τίτλος που κατακτά.

Έτσι, με το Μουντιάλ 2022 να έχει πλέον ολοκληρωθεί, αυτό που μένει να δούμε είναι αν τα ρολόγια της Hublot θα παραμείνουν στον καρπό του Ντεσάμπ, την επόμενη φορά που θα μπει στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ