Only Fans: Πρώτη σε έσοδα η Blac Chyna - Κέρδισε πάνω από 240 εκατ. δολάρια σε ένα χρόνο

Ο διάσημη τραγουδίστρια Blac Chyna φέρεται να κέρδισε πάνω από 240 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις ένα χρόνο από OnlyFans, ποσό που την κάνει πλουσιότερη από τον Γουίλ Σμιθ. Στη δεύτερη θέση φαίνεται να είναι η ηθοποιός Μπέλα Θορν, ενώ η τρίτη θέση ανήκει στη ράπερ Cardi B.
Only Fans: Πρώτη σε έσοδα η Blac Chyna - Κέρδισε πάνω από 240 εκατ. δολάρια σε ένα χρόνο

Η Blac Chyna είναι Αμερικανίδα celebrity, τραγουδίστρια και μοντέλο. Έγινε για πρώτη φορά διάσημη το 2010 όταν ο Drake ανέφερε το όνομά της στο τραγούδι «Miss me», ενώ πρόσφατα απασχόλησε και πάλι την επικαιρότητα μετά από δικαστική υπόθεση με τις Καρντάσιαν, καθώς κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για φερόμενη παρέμβαση στην εξέλιξη του ριάλιτι σόου της.

Διαβάστε ακόμα: Νταντάδες από «χρυσάφι» - Ο τρελός μισθός που δίνουν οι Kardashians στις γυναίκες που προσέχουν τα παιδιά τους

Τώρα η Blac Chyna ανεβαίνει και πάλι στην ειδησεογραφία για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο: ο λογαριασμός της στο OnlyFans την έχει κάνει πλουσιότερη από τον Γουίλ Σμιθ.

Σύμφωνα με έκθεση του στότοπου Statista που ειδικεύεται στο data mining, η Blac Chyna κέρδιζε 20 εκατ. δολάρια το μήνα στο OnlyFans το 2021, ποσό που την καθιστά τη δημιουργό με τα περισσότερα κέρδη στην πλατφόρμα.

Η Chyna έκανε το ντεμπούτο της στο OnlyFans τον Απρίλιο του 2020, με μηνιαία συνδρομή 19,99 δολάρια, η οποία δίνει στους χρήστες αποκλειστική πρόσβαση σε μια συλλογή σέξι φωτογραφιών και βίντεο.

Εάν οι αριθμοί είναι σωστοί, τα έσοδα της Chyna μεταφράζονται σε 240 εκατ. δολάρια, μόνο το 2021. Ωστόσο, το συγκεκριμένο νούμερο διαφέρει πολύ από εκείνο που αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της -τελικά αποτυχημένης- δικαστικής διαμάχης με τις Καρντάσιαν νωρίτερα φέτος.

Σε δημοσίευμά του, το TMZ ανέφερε ότι η υπόθεση αποκάλυψε πως «η κύρια πηγή εσόδων της Chyna φαίνεται να είναι το OnlyFans, από το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει κερδίσει 1 εκατ. δολάρια», προσθέτοντας ότι το συνολικό εισόδημά της ήταν 2 εκατ. δολάρια το 2020, το 2019 και το 2018.

Η Blac Chyna είχε μιλήσει για την απόφασή της να συμμετάσχει στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Baller Alert, το 2020, όπου υποστήριξε ότι χρησιμοποιούσε τα έσοδα για να επεκτείνει την καριέρα της και να στηρίξει την οικογένειά της.

«Είμαι στο OnlyFans, ώστε να μπορώ να υποστηρίξω τη μουσική γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι καθόλου φθηνά», είπε. «Αποκτώντας χρόνο στούντιο, μηχανικούς, γκαρνταρόμπα, μάρκετινγκ, χρησιμοποιώ όλες αυτές τις διαφορετικές πηγές εσόδων για να υποστηρίξω αυτό και τα παιδιά μου. ... Έχω όλα αυτά τα πράγματα όπως το Blac Chyna’s Closet, το Dynasty Group, τη μουσική μου, το OnlyFans, τη Lash Cosmetics, promotion που κάνω για άλλους ανθρώπους ή άλλες εταιρείες, και τα χρησιμοποιώ για να κρατήσω το νοικοκυριό μου ενωμένο».

Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός Μπέλα Θορν ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες εισπράξεις για το 2021 στο OnlyFans, με εκτιμώμενα έσοδα 11 εκατ. δολάρια το μήνα. Το ποσό συνδρομής στο λογαριασμό της είναι πλέον δωρεάν, αλλά χρεώνει για αποκλειστικό περιεχόμενο.

Η ράπερ Cardi B φιγουράρει στο Νο. 3 με 9,34 εκατ. δολάρια το μήνα. Μια συνδρομή στο Cardi's OF κοστίζει 4,99 δολάρια. Αντί να δημοσιεύει ακατάλληλα βίντεο και φωτογραφίες, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να μοιράζεται «προσωπικό περιεχόμενο», όπως ενημερώσεις ζωής και ερωτήσεις και απαντήσεις με τους θαυμαστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ