Νταντάδες από «χρυσάφι»: Ο τρελός μισθός που δίνουν οι Kardashians στις γυναίκες που προσέχουν τα παιδιά τους

Μπορεί οι κανόνες που θέτουν οι Kardashians για τις νταντάδες των παιδιών τους να είναι πολύ αυστηροί, ωστόσο τις πληρώνουν πλουσιοπάροχα.
Νταντάδες από «χρυσάφι»: Ο τρελός μισθός που δίνουν οι Kardashians στις γυναίκες που προσέχουν τα παιδιά τους

Οι Kardashians - Jenners αποτελούν μια από τις πιο διάσημες οικογένειες στη βιομηχανία του θεάματος. Εν μέσω του δύσκολου προγράμματός τους και προσπαθώντας να διευθύνουν τις επιχειρήσεις εκατομμυρίων τους, η Kourtney, η Kim, η Khloe και η Kylie έχουν αναγκαστεί να προσλάβουν νταντάδες για να προσέχουν τα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμη: Orient Express: Η νέα προεδρική σουίτα του θρυλικού τρένου έχει την αυθεντική ατμόσφαιρα της παλιάς του δόξας

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Radar Online, βέβαια, η δουλειά μιας νταντάς στην οικογένεια Kardashian δεν είναι απλή υπόθεση. Κυρίως γιατί θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά, για να προσληφθούν θα πρέπει να περάσουν από οντισιόν, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους συστατικές επιστολές και ένα καλό βιογραφικό.

Επίσης, θα πρέπει να είναι «έξυπνες, κομψές και με ευχάριστη προσωπικότητα». Όσον αφορά την Kim Kardashian τώρα, πληροφορίες λένε ότι δεν επιτρέπει στις νταντάδες των παιδιών της να έχουν μαζί τηλέφωνο, γιατί κινδυνεύουν με απόλυση.

Μάλιστα, λέγεται ότι η πιο γνωστή Kardashian έχει ένα ειδικό βιβλίο πολλών σελίδων, το οποίο δίνει στις υποψήφιες νταντάδες και τους ζητά να το αποστηθίσουν. Κάθε μέρα, από τη στιγμή που θα σηκωθούν τα παιδιά μέχρι και τη στιγμή που θα κοιμηθούν, είναι προγραμματισμένη.

Παράλληλα, οι νταντάδες πριν προσληφθούν υπογράφουν ένα συμφωνητικό εχεμύθειας, σύμφωνα με το οποίο αν αποκαλύψουν πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι της οικογένειας, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kardashian Jenner Kids (@dashkids)

Υπάρχουν και θετικά στην υπόθεση βέβαια. Αφού η συγκεκριμένη δουλειά αν και απαιτητική είναι αρκετά καλοπληρωμένη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό λοιπόν, οι νταντάδες της οικογένειας πληρώνονται ετησίως με 100.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει πως κάθε μήνα μπαίνουν στον λογαριασμό τους σχεδόν 8.500 δολάρια. Δεν τα λες και λίγα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ