Exploro RaceMax X Huracan Sterrato: Το πρώτο ποδήλατο της Lamborghini είναι μια Huracan Sterrato με πετάλια

Με το όνομα Exploro RaceMax X Huracan Sterrato, το νέο ποδήλατο αποτελεί τέκνο της συνεργασίας Lamborghini και 3Τ. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το μοντέλο αντλεί έμπνευση από το πολυαναμενόμενο εκτός δρόμου αυτοκίνητο της Lamborghini και είναι έτοιμο προς προπαραγγελία αντί 15.000 ευρώ.
Exploro RaceMax X Huracan Sterrato: Το πρώτο ποδήλατο της Lamborghini είναι μια Huracan Sterrato με πετάλια

Η Lamborghini έκανε πάταγο την περασμένη εβδομάδα, όταν αποκάλυψε τις προδιαγραφές για το πολυαναμενόμενο εκτός δρόμου αυτοκίνητό της, το Huracan Sterrato. Για να συνοδεύσει την κυκλοφορία και για να μην αφήσει ίσως με το παράπονο όσους από εμάς δεν θα αποκτήσουν ποτέ ένα τέτοιο αυτοκίνητο, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συνόδευσε την κυκλοφορία του νέο της μοντέλου με ένα αντίστοιχης φιλοσοφίας ποδήλατο, για το ποίο συνεργάστηκε με την επίσης ιταλική εταιρεία .

Διαβάστε ακόμα: Lamborghini vs Ferrari: Η έχθρα δύο κολοσσών στην ταινία «Lamborghini: The Man Behind The Legend»

Με το όνομα Exploro RaceMax X Huracan Sterrato, το ποδήλατο ««φοράει» ελαστικά 700c Pirelli Cinturato Gravel M, κατάλληλα για οδήγηση σε οποιονδήποτε δρόμο, ενώ τα βασικά σχεδιαστικά του στοιχεία –όπως για παράδειγμα το πράσινο χρώμα- είναι βασισμένα στο νέο supercar της Lamborghini.

Εικόνα

Επιπλέον, μεγάλο μέρος του συστήματος μετάδοσης κίνησης και της κατασκευής χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία και τα υλικά της 3T, όπως το πιρούνι Fango RaceMax, το MinMax headset, τη σέλα Exploro, το τιμόνι Aeroghiaia LTD και το σετ τροχών Disc 45 με πιρούνια Carbon Ti.

Εικόνα

Κατασκευασμένο, επίσης από την 3T, το πλαίσιο υψηλής τεχνολογίας είναι εμπνευσμένο από την κατασκευή του Sterrato, το οποίο διαθέτει εσωτερικό υλικό από ανθρακονήματα της 3T με έγχυση ρητίνης RTM για ανώτερη αντοχή και ακαμψία που διατήρεί παράλληλα το χαμηλό συνολικό βάρος.

Εικόνα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν το Exploro RaceMax X Huracan Sterrato σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη πλαισίων για 15.000 ευρώ στον ιστότοπο της 3T. Οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο.