Kim Kardashian: Έκανε sleepover με τις φίλες της στα 30.000 πόδια σε ιδιωτικό τζετ 

Για τη δισεκατομμυριούχο Kim Kardashian δεν υπάρχει καμιά αναστολή όταν πρόκειται να περάσει ποιοτικό χρόνο με τις κολλητές της, Natalie Halcro και Olivia Pierson. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να κάνουν sleepover σε ένα ιδιωτικό jet και φυσικά το Instagram πήρε φωτιά.
Kim Kardashian: Έκανε sleepover με τις φίλες της στα 30.000 πόδια σε ιδιωτικό τζετ 

Η Kim Kardashian δεν απογειώνεται μόνο επιχειρηματικά, δεν κατακτά απλά τους ουρανούς του Instagram και των social media, αλλά κάνει viral ακόμη και την πτήση με ένα ιδιωτικό jet, γιορτάζοντας τα γενέθλια της καλύτερης φίλης της.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Kardashian - Με συνολικά 1,2 δισ. followers, είναι η υπερδύναμη του Instagram

Ίσως, το να είσαι μέλος του προσωπικού της Kim Kardashian να είναι μια άβολη περιπέτεια (χωρίς διαλείμματα για γεύματα, να μην πληρώνεσαι στην ώρα σου και να απολύεσαι επειδή ζήτησες αμοιβή για υπερωρίες), αλλά το να είσαι κολλητή της είναι σίγουρα απόλυτη ευτυχία. Οι Kardashians κάνουν τον κόσμο άνω κάτω όταν πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, κι έτσι η Kim Kardashian για να γιορτάσει τα 34α γενέθλια της καλύτερης φίλης της, Natalie Halcro, ανέβηκε στους ουρανούς για να κάνουν sleepover σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της εταιρείας εσωρούχων Skims δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με την Olivia Pierson, τη Natalie Halcro και τον εαυτό της να φορούν ροζ σύνολα της φίρμας της (μέρος της συλλογής Skims Valentine). «Πιτζάμα Πάρτι στο ιδιωτικό jet για τα γενέθλια της @nataliehalcro!!!! Σε αγαπώ, Nat! Είσαι σίγουρα μέλος του ride or die club», έγραψε η Kardashian σχολιάζοντας το post.

Ενώ πάντως οι followers μπόρεσαν μόνο να ρίξουν μόνο μια κλεφτή ματιά στο πιτζάμα πάρτι της Kim, η Pierson μοιράστηκε μερικά αποσπάσματα από την τροπική απόδρασή τους στη Δομινικανή Δημοκρατία με τους πλούσιους φίλους της.

Ποια όμως είναι η εορτάζουσα Natalie Halcro; Η 34χρονη Καναδή κολλητή της Kim Kardashian είναι μοντέλο, fashion blogger και διάσημη για το τηλεοπτικό ριάλιτι «Relatively Nat & Liv». Υπήρξε ζευγάρι με τον αθλητή του NFL Shaun Phillips και έκανε μια εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «WAGS LA». Η Natalie είναι συνέταιρος με την ξαδέρφη της Olivia Pierson.