Κριστιάνο Ρονάλντο: Mε 501 εκατομμύρια followers κάνει ρεκόρ και γίνεται ο απόλυτος βασιλιάς του Instagram

Ο Kριστιάνο Ρονάλντο είναι επισήμως ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers σtο Instagram. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με την εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, σημείωσε ρεκόρ 501 εκατομμυρίων ακολούθων στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη διαφήμισή του στη Louis Vuitton.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Mε 501 εκατομμύρια followers κάνει ρεκόρ και γίνεται ο απόλυτος βασιλιάς του Instagram

Φαίνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο γράφει ιστορία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο άσος της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας κατέρριψε ένα ακόμη εκπληκτικό ρεκόρ, που αυτή τη φορά, δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Είναι πλέον ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που ξεπέρασε τους 500 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Cristiano Ronaldo - Οι διακοπές του διεθνή άσου στο πολυτελές γιοτ των 7 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Ρονάλντο ξεπέρασε σε followers διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Κάιλι Τζένερ και είναι πλέον η πιο δημοφιλής διασημότητα στην πλατφόρμα των social media.

Μάλιστα, ο συνάδελφός του ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι κατέχει τη δεύτερη θέση στο… πρωτάθλημα των ακολούθων, με 377 εκατομμύρια followers.

Ο Ρονάλντο μοιράστηκε τα νέα σε ένα βίντεο στη σελίδα του: «Η ζωή, η καριέρα και οι σκέψεις μου, μοιράζονται πάντα μαζί σας. Είστε μέρος της ιστορίας μου και μαζί έχουμε πετύχει τόσα πολλά περισσότερα από όσα μπορούσα να ονειρευτώ. Σε κάθε ανάρτηση, κάθε στιγμή, η υποστήριξή σας. Ευχαριστώ!», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Αυτό που φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία της απότομης αύξησης των οπαδών τόσο του Ρονάλντο όσο και του Μέσι το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν μια καμπάνια της Louis Vuitton που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ενόψει της έναρξης του φετινού Μουντιάλ στο Κατάρ, οι παίκτες δημοσίευσαν ο καθένας μια φωτογραφία τους που τραβήχτηκε από τη διάσημη φωτογράφο Άνι Λίμποβιτς για λογαριασμό του γαλλικού οίκου μόδας.

Στο στιγμιότυπο, οι δύο διεθνείς σταρ διακρίνονται να παίζουν σκάκι πάνω από επώνυμα μπαούλα LV. Όπως ήταν φυσικό η διαφήμιση έγινε viral, συγκεντρώνοντας περίπου 38 εκατομμύρια likes μόνο στη σελίδα του Ρονάλντο. Η εικόνα του Μέσι έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 29 εκατομμύρια likes.

«Εκτός από τη μακρά παράδοση κατασκευής μπαούλων για τα πιο πολυπόθητα αθλητικά τρόπαια στον κόσμο, ο οίκος τιμά δύο από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σήμερα», ανέφερε η Louis Vuitton στην ανάρτηση.

Ο Αντουάν Αρνό, επικεφαλής επικοινωνίας και εικόνας της LVMH, αναφέρθηκε επίσης στην ιστορική στιγμή και ανέβασε την εικόνα στο λογαριασμό του, σημειώνοντας ότι ήταν ένα έργο 15 ετών στα σκαριά. «Δύο θρύλοι. Δύο βασιλιάδες. Δύο είδωλα. Δύο απίστευτες μοίρες», έγραψε.

Να σημειώσουμε τέλος ότι ανακοινώθηκε πρόσφατα πως ο Ρονάλντο, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας για το 2022 FIFA World Cup στο Κατάρ, θα αποχωρούσε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος επιβεβαίωσε την είδηση, αναφέροντας ότι ο χωρισμός ήταν αμοιβαίος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ