Cristiano Ronaldo: Οι διακοπές του διεθνή άσου στο πολυτελές γιοτ των 7 εκατομμυρίων ευρώ

Το μήκους 27 μέτρων CG Mare γιοτ του Cristiano Ronaldo είναι ένα πλωτό παλάτι, όπου ο ποδοσφαιριστής μαζί με την οικογένειά του χαλαρώνει, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.
Cristiano Ronaldo (Πηγή: Instagram)

Η σεζόν στην Αγγλία έχει τελειώσει και ο Cristiano Ronaldo απολαμβάνει ήδη τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Όχι όπου κι όπου, όμως, καθώς ο άσος του ποδοσφαίρου προτιμά να παραμένει μακριά από τα φλας των παπαράτσι, όταν βρίσκεται σε άδεια. Έτσι, έχει επιλέξει από το 2020 να κάνει τις διακοπές του στο προσωπικό του γιοτ, το CG Mare, το οποίο αγόρασε για σχεδόν 7 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Πάρος: Αυτή είναι η βίλα των 10 εκατ. ευρώ που δίχασε το Tik Tok

Αν και θα μπορούσε να αποκτήσει κάτι πολύ μεγαλύτερο, o Ronaldo αποφάσισε να κάνει μια ειδική παραγγελία στην εταιρεία Azimut, προκειμένου να κατασκευάσει ένα γιοτ 27 μέτρων, το οποίο φέρει τα αρχικά του ονόματός του (C) και της συντρόφου του Georgina (G).

Πριν κάνει δικό του το CG Mare, ο Πορτογάλος νοίκιαζε για τις ημέρες των διακοπών του το Africa I, ένα γιοτ που κόστιζε σχεδόν 230.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι αποφάσισε πως ήταν πιο συμφέρουσα η αγορά ενός δικού του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Το CG Mare ταξιδεύει με ταχύτητα έως και 28 κόμβων, διαθέτει πέντε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια. Έχει δύο σαλόνια, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και ένα σύγχρονο bar στο κατάστρωμα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Cristiano Ronaldo ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές του στο πολυτελές γιοτ , ενώ το ίδιο έχει αρχίσει να κάνει και αυτές τις ημέρες, χαλαρώνοντας στα ανοιχτά της Μαγιόρκα.