Dictador: Η εταιρεία που με 1,5 εκατ. δολάρια σας πάει στην Κολομβία για να φτιάξετε το δικό σας ρούμι σε χρυσό μπουκάλι

Η Dictador, η κολομβιανή φίρμα που παράγει εξαιρετικό ρούμι, ανακοίνωσε πρόσφατα το λανσάρισμα της σειράς M-City Golden Cities. Πρόκειται για μια εμπειρία αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων, όπου τα τυχερά μέλη θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο αποστακτήριο και να δημιουργήσουν το δικό τους μείγμα από εξαιρετικά σπάνιο ρούμι. 
Dictador: Η εταιρεία που με 1,5 εκατ. δολάρια σας πάει στην Κολομβία για να φτιάξετε το δικό σας ρούμι σε χρυσό μπουκάλι

Η κολομβιανή φίρμα Dictador φτιάχνει ρούμι πολυτελείας και έχει βάλει ένα στόχο: να κάνει πωλήσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων με το εξαιρετικό ποτό της εμφιαλωμένο σε μοναδικά αποκλειστικά μπουκάλια. Για να το καταφέρει έχει εκπονήσει ένα σχέδιο εξίσου αποκλειστικό με τα αποστάγματά της.

Διαβάστε ακόμα: Super Premium τεκίλα: Αυτές είναι οι καλύτερες νέες high-end ετικέτες για το χειμώνα του 2022

Η Dictador ανακοίνωσε πρόσφατα το λανσάρισμα μια νέας σειράς, της M-City Golden Cities. Πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που μπορεί να ζήσει κανείς μόνο με πρόσκληση, με την οποία τα τυχερά μέλη θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο αποστακτήριο και να δημιουργήσουν το δικό τους μείγμα από εξαιρετικά σπάνιο ρούμι.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της εταιρείας, για να συγκαταλέγεται κανείς σε αυτήν την ελίτ, θα πρέπει να είναι «εκλεκτός γνώστης των καλών τεχνών, μάστορας του στυλ και της κουλτούρας και να ανήκει στους λίγους γευστικούς δημιουργούς με εξαιρετικό όραμα και έμπνευση».

Εκείνοι που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Καρθαγένη για να συνεργαστούν με τους masters distillers της Dictador και να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό μείγμα, κάτι που σημαίνει ότι κανένα μπουκάλι δεν θα περιέχει ποτέ το ίδιο ποτό με ένα άλλο.

Επιπλέον, το μπουκάλι του ενός λίτρου που θα φιλοξενεί κάθε μοναδικό blend, δημιουργήθηκε από τον Πολωνό καλλιτέχνη M-City και θα κατασκευαστεί από χρυσό 24 καρατίων με χαραγμένο πάνω του τον χάρτη της πόλης που είναι πιο σημαντική για τον κάτοχό του.

A post shared by THE DICTADOR ▪️ Rum | Art | Investment (@the_dictador)

Σύμφωνα με τη φίρμα, η τιμή για κάθε μπουκάλι ξεκινά από 1,5 εκατ. δολάρια και τα πρώτα έχουν ήδη πουληθεί. Όταν αυτός ο αριθμός πωλήσεων αγγίξει τον μαγικό αριθμό του 1 δισ. δολαρίων, η σειρά M-City Golden Cities θα φτάσει στο τέλος της.

Σε άλλα ενδιαφέροντα νέα από την Dictador, τον περασμένο μήνα, το αποστακτήριο κυκλοφόρησε το ρούμι Mopa Mopa, μια σειρά από 360 μπουκάλια που σχεδιάστηκαν από Κολομβιανούς καλλιτέχνες ως μέρος της σειράς Totem της Dictador.

Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε ότι ένα «θηλυκό» ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, ονόματι Mika, ανέλαβε ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. «Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου την Dictador είναι επαναστατική και τολμηρή ταυτόχρονα», είχε δηλώσει για την περίσταση ο πρόεδρος της Dictador Europe, Μάρεκ Σολντρόφσκι. «Αυτό το πρώτο ρομπότ AI που μοιάζει με άνθρωπο, σε εταιρική δομή, θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε, για πάντα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να εγγραφείτε στο κλαμπ του 1 δισ. δολαρίων και να εξασφαλίσετε το δικό σας μπουκάλι ρούμι, μπορείτε να επικοινωνήστε απευθείας με την Dictador μέσω του ιστότοπού της.