Airbus A319 ACJ Executive Jet: Το ιδιωτικό τζετ της Emirates κάνει την πολυτελέστερη πρώτη θέση να φαίνεται μπανάλ

Η Emirates διαθέτει ένα ιδιωτικό τζετ τόσο πολυτελές που κάνει την πρώτη θέση της αεροπορικής εταιρείας να μοιάζει συνηθισμένη. Το Airbus A319 ACJ Executive Jet διαθέτει ευρύχωρες σουίτες, πολυτελή μπάνια φινιρισμένα με εκλεκτό μάρμαρο και ένα σαλόνι που μπορεί να μεταμορφωθεί σε εστιατόριο.
Airbus A319 ACJ Executive Jet: Το ιδιωτικό τζετ της Emirates κάνει την πολυτελέστερη πρώτη θέση να φαίνεται μπανάλ

Αν και ομολογουμένως υπέροχα, τα αεροσκάφη A380 και Boeing 777 της Emirates φαίνεται ότι δεν είναι λειτουργικά για όσους προτιμούν ή πρέπει να πετούν ιδιωτικά. Κατανοώντας τις ανάγκες της ταξιδιωτικής ελίτ, η διακεκριμένη για την εξαιρετική εξυπηρέτηση αεροπορική εταιρεία ενέταξε στο στόλο της το Airbus A319 ACJ Executive Jet: ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ που μπορεί να ταξιδέψει στους αιθέρες τους δισεκατομμυριούχους και την παρέα τους.

Διαβάστε ακόμα: Boeing Business Jet 737 - Μια ιδιωτική περιήγηση στην πολυτέλεια του νέου ιδιωτικού τζετ με ξεναγό τον Τζον Τραβόλτα

Ο Αντνάν Καζίμ, ανώτερος αντιπρόεδρος σχεδιασμού, αεροπολιτικών και βιομηχανικών Υποθέσεων της Emirates, σχολίασε: «Έχουμε δει μια αυξανόμενη ζήτηση στον τομέα των ιδιωτικών ταξιδιών, ειδικά στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, καθώς και σε αγορές όπως η Ινδία, η Ρωσία και η Κίνα, και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την εξειδικευμένη αγορά με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την προσοχή στη λεπτομέρεια».

Εικόνα

Το ιδιωτικό τζετ έχει τη δυνατότητα να πετάξει σε απόσταση 8 ωρών από οποιοδήποτε αεροδρόμιο και μπορεί να φτάσει σε όλες τις ηπείρους με μία στάση στην Αμερική.

Το εσωτερικό του αεροσκάφους A319 της Emirates Executive μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως για να ταιριάζει στις ταξιδιωτικές απαιτήσεις. Οι ενσωματωμένες σουίτες εντυπωσιάζουν αφενός με την κλίμακα (οι ιδιωτικές σουίτες είναι πιο εκτεταμένες από αυτές στις premium καμπίνες πρώτης θέσης της Emirates) και αφετέρου με την ιδιωτικότητα που προσφέρουν.

Εικόνα

Οι πόρτες γλιστρούν για να απομονώσουν τους επιβάτες στο άνετο κουκούλι τους, το οποίο περιλαμβάνει καθίσματα που μετατρέπονται σε άνετα κρεβάτια, καρέκλα επισκεπτών και ρυθμιζόμενο φωτισμό περιβάλλοντος. Έχουν επίσης προβλεφθεί ένα καλά εφοδιασμένο μίνι μπαρ και μια προσωπική οθόνη 32 ιντσών για ψυχαγωγία κατά την πτήση.

Εικόνα

Όσον αφορά τα νυχτερινά ταξίδια, 15 από τους επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν σε σουίτες, ενώ οι υπόλοιποι αναπαύονται σε πέντε ανακλινόμενα κρεβάτια στο σαλόνι.

Εικόνα

Μια ιδιωτική πτήση συνεπάγεται επίσης αναζωογόνηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο πολυτελές Shower Spa και την ξεχωριστή αίθουσα περιποίησης. Επενδυμένο με κλασική καρυδιά και μάρμαρο το πλήρες σπα διαθέτει κορυφαίας ποιότητας λευκά είδη και προϊόντα περιποίησης με την υπογραφή της Sodashi.

Εικόνα

Οι μάστερ σεφ της Emirates φροντίζουν να μετατρέψουν την πτήση σε ένα ταξίδι στη γαστρονομία, ετοιμάζοντας πλούσια γεύματα, νόστιμα ελαφριά σνακ, έναν γκουρμέ μπουφέ όταν ταξιδεύετε με μεγάλη παρέα, απογευματινό τσάι με ορεκτικά και τα πιο δελεαστικά κοκτέιλ και καναπεδάκια.

Εικόνα

Όπως ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων, ένας ειδικός χώρος lounge είναι ο χώρος όπου πραγματοποιούνται συνομιλίες, συζητήσεις ή γεύματα, κατά την κρίση των επιβατών. Ο εκτεταμένος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτικό εστιατόριο, αίθουσα συνεδριάσεων ή χώρος όπου μπορείτε να απλώσετε τα πόδια σας και να χαλαρώσετε με φίλους.

Εικόνα

Από την άλλη, για τους δισεκατομμυριούχους, οι επιχειρήσεις και ο ελεύθερος χρόνος δεν πάνε χέρι-χέρι. Το Airbus A319 ACJ Executive Jet της Emirates ανταποκρίνεται στις ανάγκες ακόμη και του πιο «σφιχτού» προγράμματος, επιτρέποντάς σας να δραστηριοποιηθείτε παγκοσμίως με την καταπληκτική τριάδα της άνεσης, της πολυτέλειας και των κορυφαίων υπηρεσιών.

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε άνετα να ταξιδέψετε με την ομάδα σας συνεχίζοντας απρόσκοπτα την εργασία σας σε ύψος 40.000 ποδιών, χρησιμοποιώντας ένα τραπέζι συνεδριάσεων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάθεσή σας.

Εικόνα

Στους επιβάτες παρέχεται φυσικά σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο και πλήρης λειτουργία smartphone καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης. Tο ιδιωτικό γραφείο λειτουργεί και ως σαλόνι για after office drinks όταν πια έχει διεκπεραιωθεί κάθε επαγγελματική υποχρέωση.

Εικόνα

Ενώ η τιμολόγηση για το Executive Jet της Emirates διαφέρει σε πολλούς παράγοντες, όπως η διαδρομή, ο αριθμός των επιβατών και ούτω καθεξής, η τιμή που μπορείτε να περιμένετε κυμαίνεται σε περίπου 15.000 έως 20.000 δολάρια την ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Emirates Executive.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ