Boeing Business Jet 737: Μια ιδιωτική περιήγηση στην πολυτέλεια του νέου ιδιωτικού τζετ με ξεναγό τον Τζον Τραβόλτα

Έχοντας ως βάση τα εμπορικά αεροσκάφη 737 της Boeing, τα νέα Boeing Business Jet παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Επιχειρηματικής Αεροπορίας NBAA 2022 στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα. Ο σταρ του Χόλιγουντ Τζον Τραβόλτα που περευρέθηκε στο συνέδριο δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιαστεί σε ένα αποκλειστικό βίντεο-ξενάγηση στο νέο αεροπλάνο.
Boeing Business Jet 737: Μια ιδιωτική περιήγηση στην πολυτέλεια του νέου ιδιωτικού τζετ με ξεναγό τον Τζον Τραβόλτα

Στην περίπτωση του νέου Boeing Business Jet 737, δεν υπάρχει, ίσως, καλύτερος ξεναγός από τον Τζον Τραβόλτα. Ο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος είναι επίσης αδειούχος πιλότος και διάσημος λάτρης των αεροπλάνων, παρουσιάστηκε σε ένα αποκλειστικό βίντεο-ξενάγηση στο νέο τζετ που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Επιχειρηματικής Αεροπορίας NBAA 2022 στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Μπερνάρ Αρνό - Ο CEO της LVMH πούλησε το ιδιωτικό τζετ του για να μην τον παρακολουθούν οι ακτιβιστές του Twitter

Έχοντας ως βάση τα εμπορικά αεροσκάφη 737 της Boeing, τα νέα Boeing Business Jet παρέχουν στους επιβάτες περισσότερο χώρο και πολυτέλεια από ένα μέσο ιδιωτικό τζετ.

Εικόνα

Κατασκευασμένο το 2010, το συγκεκριμένο αεροσκάφος (κατοχυρωμένο ως YG128) δεν διαθέτει μόνο τα εντυπωσιακά εξωτερικά χαρακτηριστικά από την Jet Tech.

Σύμφωνα με το αστέρι Pulp Fiction, στο εσωτερικό του είναι σαν «ένα μεγάλο διαμέρισμα», καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως και 19 επιβάτες και διαθέτει μια σειρά από πολυτελή στοιχεία.

Εικόνα

Η ξενάγηση του Τραβόλτα ξεκινά από τις σκάλες και καταλήγει σε ένα μεγάλο, ενιαίο σαλόνι εξοπλισμένο με δερμάτινες ξαπλώστρες, πολλούς καναπέδες και μια μεγάλη τηλεόραση για ταινίες κατά την πτήση.

Το αεροσκάφος διαθέτει επίσης την απαιτούμενη κουζίνα και μερικά τραπέζια φαγητού, τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για συνέδρια ή συσκέψεις. Το πραγματικό αποκορύφωμα, ωστόσο, είναι η σουίτα του ιδιοκτήτη, η οποία είναι επιπλωμένη με queen size κρεβάτι, επιτοίχια τηλεόραση και διαθέτει φυσικά ιδιωτικό μπάνιο.

Εικόνα

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το τζετ είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες CFM56-7B27 και δύο Split Scimitar Winglets που αυξάνουν την απόδοση καυσίμου μειώνοντας την αντίσταση.

Όπως επισημαίνει ο Τραβόλτα, το αεροπλάνο μπορεί να πετάξει έως και 13 ώρες χωρίς στάση. Ο ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του αεροσκάφους, καθώς έχει πιλοτάρει τα 707, 737 και το αρχικό τζάμπο τζετ 747.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των Boeing Business Jet όπως αυτό μπορούν να φτάσουν έως και αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την Boeing, το συγκεκριμένο τζετ θα είναι διαθέσιμο προς μίσθωση στις αρχές του 2024.

Πάντως ο Τραβόλτα φάνηκε να ενδιαφέρεται να προσθέσει το YG128 στον αξιόλογο ιδιωτικό του στόλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει ένα Bombardier Challenger 601, ένα Boeing 727, ένα Eclipse 500, ένα Dassault Falcon 900 και τρία αεριωθούμενα αεροσκάφη Gulfstream.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ