Unforgiven: Προς πώληση το ράντσο του Κλιντ Ίστγουντ στο οσκαρικό γουέστερν - Περιλαμβάνει και όλη την πόλη της ταινίας

Tο ράντσο στον Καναδά όπου ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Μόργκαν Φρίμαν χρησιμοποιούσαν ενώ γύριζαν το γουέστερν του 1992, «Unforgiven». βγαίνει στην αγορά για 18 εκατ. δολάρια. Η έκταση διαθέτει μια λίμνη 11 στρεμμάτων, αρένα ιππασίας αλλά και τη φανταστική πόλη της ταινίας που κέρδισε Όσκαρ.
Unforgiven: Προς πώληση το ράντσο του Κλιντ Ίστγουντ στο οσκαρικό γουέστερν - Περιλαμβάνει και όλη την πόλη της ταινίας

Ενώ η ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, «Οι Ασυγχώρητοι» του 1992, που βραβεύτηκε με Όσκαρ, υποτίθεται ότι διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση, στην πραγματικότητα γυρίστηκε στην Αλμπέρτα του Καναδά. Τώρα, το ακίνητο όπου έμειναν ο Ίστγουντ και οι συμπρωταγωνιστές του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων βγαίνει προς πώληση, μαζί με τη φανταστική πόλη της ταινίας, με το όνομα Big Whisky.

Διαβάστε ακόμα: Πωλητήριο στη βίλα Byrdview του Φρανκ Σινάτρα - Φιλοξένησε τη Μέριλιν και τα θρυλικά πάρτι του Rat Pack

Χτισμένο σε 480 στρέμματα και σκαρφαλωμένο στους πρόποδες των Βραχωδών Ορέων, το ράντσο στο Fisher Creek είναι ό,τι πιο κοντινό μπορεί να υπάρχει στο θρυλικό Φαρ Ουέστ και για 18,1 εκατ. δολάρια, μπορεί κάποιος να ζήσει σαν αυθεντικός καουμπόι.

Εικόνα

Η τεράστια ιδιοκτησία έχει πολλά να προσφέρει: από μια λίμνη 11 στρεμμάτων έως έξι διώροφες καμπίνες επισκεπτών, μια αρένα ιππασίας πλήρους μεγέθους, καθώς και ένα ιστιοπλοϊκό.

Εικόνα

Το ταξίδι στα γουέστερν δεν σταματά εκεί. Κατά τη διάρκεια των ετών, οι ιδιοκτήτες, που αγόρασαν την έκταση στις αρχές της δεκαετίας του '90, όχι μόνο πρόσθεσαν αρκετές εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα στο κεντρικό σπίτι, αλλά αποφάσισαν επίσης να αγοράσουν τη φανταστική πόλη που εμφανίστηκε στην Καλύτερη Ταινία του 1992 και να τη μεταφέρουν στο ράντσο.

Εικόνα

Με το όνομα Big Whisky, το σετ των σκηνικών της συνοριακής πόλης περιλαμβάνει το γραφείο ενός σερίφη με δύο κελιά φυλακής, ένα saloon με ένα μπαρ και αίθουσα τυχερών παιχνιδιών, μια διώροφη τράπεζα και ένα σιδηρουργείο. Θα βρείτε επίσης ένα πλήρως εφοδιασμένο εμπορικό, μαζί με μια λευκή εκκλησία που είναι εξοπλισμένη με στασίδια, αντίκες, βιτρό και φυσικά καμπαναριό.

Εικόνα

Στο κέντρο της έκτασης βρίσκεται ένα καταφύγιο 1.143 τετραγωνικών μέτρων από πέτρα και ξύλο, όπου οι ηθοποιοί Κλιντ Ίστγουντ και ο Μόργκαν Φρίμαν συναντιούνταν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, όπως αναφέρει στο Mansion Global ο πράκτορας Κρις Μπερνς του μεσιτικού γραφείου Engel & Völkers στο Βανκούβερ, το οποίο έχει αναλάβει την πώληση.

Εικόνα

Το εσωτερικό της κύριας οικίας είναι διαμορφωμένο σε μια ανοιχτή κάτοψη με ψηλά ταβάνια σε στυλ καθεδρικού ναού, μεγάλους πέτρινους τοίχους και τζάκια επενδυμένα με ξύλο.

Εικόνα

Μια αίθουσα 84 τετραγωνικών μέτρων είναι ο χώρος όπου οι ιδιοκτήτες πραγματοποιούσαν τις δεξιώσεις τους, η οποία διαθέτει και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιαίτερα χρήσιμη για τις μεγάλες εορταστικές συγκεντρώσεις.

Εικόνα

Τέλος, όσον αφορά τις κατοικίες επισκεπτών, κάθε μία από τις έξι καμπίνες εκτείνεται σε περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα.

Εικόνα

Οι άνθρωποι δεν είναι το μόνο επίκεντρο της ζωής στο ράντσο. Η αγάπη των ιδιοκτητών για τα άλογα στεγάζεται σε ένα ιππικό συγκρότημα 1.860 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνει μια διώροφη αίθουσα ιππασίας και μια μεγάλη εσωτερική αρένα.

Εικόνα

Στους χώρους υπάρχει lounge προβολής, αίθουσα θεατών, στάβλος με πέντε διαμερίσματα αλόγων, κτηνιατρείο και χώρος περιποίησης. «Αυτός ο τύπος ιππικής εγκατάστασης δεν συναντάται πολύ συχνά. Όλα εδώ χτίστηκαν με επίκεντρο τα άλογα», αναφέρεται στον ιστότοπο της καταχώρισης.

Εικόνα

Αν λοιπόν θέλετε να ζήσετε το δικό σας γουέστερν μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Engel & Völkers και να κλείσετε ένα ραντεβού με τους μεσίτες του. Αν χάσετε αυτήν την ευκαιρία θα είστε πραγματικά «Ασυγχώρητοι».