U-Boat Worx «Nautilus» Yacht Submarine: Το σκάφος 2 σε 1 των 25 εκατ. ευρώ είναι γιοτ και υποβρύχιο μαζί

Η U-Boat Worx έρχεται τώρα να προσθέσει ένα ακόμη υποβρύχιο στο στόλο της. Το «Nautilus» είναι ένα υβριδικό σκάφος 37,5 μέτρων και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός υποβρυχίου με εκείνα ενός super yacht, καθώς είναι ικανό να ταξιδεύει τόσο στην επιφάνεια της θάλασσας όσο και να καταδύεται βαθιά κάτω από αυτή.
U-Boat Worx «Nautilus» Yacht Submarine: Το σκάφος 2 σε 1 των 25 εκατ. ευρώ είναι γιοτ και υποβρύχιο μαζί

Από την ίδρυσή της, το 2005, η ολλανδική εταιρεία U-Boat Worx ήταν αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους καινοτόμους και ηγέτης της αγοράς στην αγορά ιδιωτικών και ψυχαγωγικών υποβρυχίων.

Διαβάστε ακόμα: Poetry - Το νέο γιοτ της Sinot έχει όλη την πολυτέλεια που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει από ένα σκάφος

Η μάρκα προσφέρει ήδη περίπου 20 διαφορετικά μοντέλα -συμπεριλαμβανομένου του ελαφρύτερου προσωπικού υποβρυχίου, του ταχύτερου υποβρυχίου στην αγορά και ενός υποβρυχίου ικανού να φιλοξενήσει έως και 120 επιβάτες. Σημειωτέον ότι όλα τα παραπάνω μοντέλα έκαναν το ντεμπούτο τους μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Εικόνα

Η U-Boat Worx δεν φαίνεται να αρκέστηκε σ’ αυτά. Στο στόλο της έρχεται τώρα να προσθέσει ένα ακόμη σκάφος, το οποίο αποτελεί σίγουρα την πιο αξιοσημείωτη κυκλοφορία της μέχρι σήμερα.

Το «Nautilus» είναι ένα υβριδικό σκάφος 37,5 μέτρων και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός υποβρυχίου με εκείνα ενός super yacht, καθώς είναι ικανό να ταξιδεύει τόσο στην επιφάνεια της θάλασσας όσο και να καταδύεται βαθιά κάτω από αυτή.

Εικόνα

Με δυνατότητα διαμόρφωσης με μια ποικιλία προσαρμοσμένων διατάξεων, το «Nautilus» έχει εξοπλιστεί με μαγειρείο 20 τετραγωνικών μέτρων, χώρο δείπνου και σαλονιού 50 τετραγωνικών μέτρων με τεράστια κυκλικά παράθυρα.

Το σκάφος διαθέτει επίσης, τέσσερις καμπίνες, τέσσερα μπάνια και μια κύρια σουίτα, χώρο δηλαδή αρκετό για φιλοξενεί άνετα έως και δέκα επιβάτες μαζί με επτά μέλη του πληρώματος.

Όταν ταξιδεύουν στην επιφάνεια, οι επιβάτες του «Nautilus» μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο στο τεράστιο άνω κατάστρωμα των 60 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει μια πισίνα γλυκού νερού, ένα μπαρ και μια πολυτελή υπαίθρια τραπεζαρία.

Εικόνα

Η οροφή του άνω καταστρώματος -εξοπλισμένη με ηλιακό πάνελ- παρέχει σκιά ενώ βρίσκεται πάνω από τα κύματα και διπλώνει κατά την κατάδυση, ενώ ένας ανελκυστήρας μεταφέρει τους επιβάτες από τα επάνω στα κάτω καταστρώματα.

Κατασκευασμένο γύρω από ένα ειδικά σχεδιασμένο ατσάλινο κύτος, το υποβρύχιο super yacht προωθείται από ένα πετρελαιοηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που παρέχει υποβρύχια ταχύτητα 4 κόμβων και ταχύτητα πλεύσης 9 κόμβων.

Εικόνα

Με δυνατότητα να παραμείνει κάτω από τα κύματα για έως και τέσσερις ημέρες τη φορά, το υβριδικό σκάφος διαθέτει εμβέλεια 3.200 ναυτικών μιλίων. Το πλοίο συνοδεύεται επίσης με αυτό που η U-Boat Worx έχει ονομάσει «Aronnax» -ένα αναπτυσσόμενο, πλήρως ανθεκτικό στην πίεση ηλεκτρικό βοηθητικό σκάφος που ενσωματώνεται στο πίσω κατάστρωμα του Nautilus όταν δεν χρησιμοποιείται.

Εικόνα

Διαθέσιμο για παραγγελία τώρα με χρόνο κατασκευής 30 μηνών, το U-Boat Worx «Nautilus» Yacht Submarine έχει αρχική τιμή 25.000.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με την εταιρεία μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της U-Boat Worx.