Τένις: Φέντερερ και Ναδάλ εμφανίστηκαν στο Laver Cup με πανάκριβα ρολόγια Rolex και Richard Mille

Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ επέδειξαν τα πανάκριβα ρολόγια τους κατά τη διάρκεια του Laver Cup, την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο. Ένα Rolex για τον συνταξιούχο θρύλο, ένα Richard Mille για τον Ισπανό συνάδελφό του.
Τένις: Φέντερερ και Ναδάλ εμφανίστηκαν στο Laver Cup με πανάκριβα ρολόγια Rolex και Richard Mille

Οι περισσότεροι από εμάς ούτε θα σκεφτόμασταν να φοράμε το καλύτερο ρολόι μας ενώ αθλούμαστε, ακόμη και σε ένα χαλαρό ματσάκι με φίλους. Οι θρύλοι του τένις, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, φαίνεται ωστόσο ότι έχουν άλλη άποψη.

Διαβάστε ακόμα: Ρότζερ Φέντερερ - Πώς θα συνεχίζει να βγάζει εκατομμύρια και μετά τη σύνταξη από το τένις

Απόδειξη του παραπάνω είναι τα ρολόγια που φόρεσαν οι δυο τους την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ προπονούνταν για να παίξουν μαζί διπλό στο πλαίσιο του Laver Cup στο Λονδίνο, πριν από τον τελευταίο επαγγελματικό αγώνα του Φέντερερ. Ο Ελβετός θρύλος φορούσε Rolex, ενώ ο Ισπανός ένα από τα πολλά μοντέλα Richard Mille που διαθέτει.

Το ρολόι που τράβηξε πραγματικά τα βλέμματα ήταν αυτό στον καρπό του Φέντερερ. Κι αυτό επειδή φορούσε το ολοκαίνουργιο Oyster Perpetual GMT-Master II με πράσινη και μαύρη στεφάνη Cerachrom (οι συλλέκτες έχουν ήδη αποκαλέσει τον συνδυασμό «Sprite»).

Το ρολόι είναι εντυπωσιακό, όπως άλλωστε όλα τα GMT-Master II, ωστόσο αυτό που είναι τόσο ιδιαίτερο σε αυτό το μοντέλο είναι ότι η κορόνα του είναι τοποθετημένη στα αριστερά της κάσας, καθιστώντας το πολύ πιο άνετο για τους αριστερόχειρες.

Εικόνα

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι ο δεξιόχειρας Φέντερερ φοράει ρολόι για αριστερόχειρες, αλλά, όπως επισημαίνουν οι γνώστες, υπάρχει μια πρακτική εξήγηση: η ανάποδη θέση της κορώνας δεν ενοχλεί το χέρι του τενίστα στα μεγάλα swing.

Αν και το ρολόι των 11.500 δολαρίων είναι δυσεύρετο, ο Φέντερερ μάλλον δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία να το αποκτήσει λόγω της στενής του συνεργασίας με τη Rolex στο μεγαλύτερο μέρος της 24χρονης καριέρας του.

Το ρολόι του Ναδάλ, ο οποίος έχει κερδίσει 22 Gran Slam κατά τη διάρκεια της ακόμα δραστήριας καριέρας του, ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα είναι αριστερός και στον καρπό του φορούσε την τελευταία έκδοση του RM 27-04.

Εικόνα

Το ρολόι του 1 εκατ. δολαρίων διαθέτει μηχανισμό ανάρτησης κατασκευασμένο από ένα μόνο χαλύβδινο νήμα που πλέκεται μέσα από τη θήκη του, δίνοντάς του την εμφάνιση ρακέτας του τένις.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ναδάλ φοράει ένα πανάκριβο ρολόι στο γήπεδο. Χρόνια τώρα τιμά τα ρολόγια Richard Mille κατά τη διάρκεια διάφορων τουρνουά. Θυμίζουμε απλά πως ο Ισπανός κέρδισε τον τελικό του Αυσταλιανό Όπεν 2022 παίζοντας πέντε ώρες τένις με ένα ίδιο ρολόι Richard Milles στον καρπό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ