Veuve Clicquot: Άφθονη σαμπάνια και άκρατη πολυτέλεια στο πρώτο ξενοδοχείο της φίρμας στον κόσμο

Το πρώτο στον κόσμο ξενοδοχείο Veuve Clicquot είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στη Noosa της Αυστραλίας. Για 4.800 δολάρια τη βραδιά, οι επισκέπτες θα απολαύσουν γκουρμέ φαγητό, διαδραστικό σινεμά, μαθήματα σερφ και δωρεάν αφρόλουτρα.
Veuve Clicquot: Άφθονη σαμπάνια και άκρατη πολυτέλεια στο πρώτο ξενοδοχείο της φίρμας στον κόσμο

Με τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Veuve Clicquot στη Noosa της Αυστραλίας, ο κόσμος της φιλοξενίας και των διακοπών απέκτησε μια ολοκαίνουργια κορυφή. Επιτομή της πολυτέλειας, το ακίνητο είναι το δεύτερο outlet της μάρκας, μετά το λανσάρισμα του πρώτου στο Byron Bay πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα: Makepeace Island - Διακοπές για δισεκατομμυριούχους στο νέο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Στην ηλιόλουστη παραλία της Noosa, το πολυτελές αναδυόμενο Hotel Clicquot υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες πολυτελείς περιπέτειες, γκουρμέ φαγητό και άφθονη σαμπάνια. Αφού φτάσουν στην τοποθεσία με ένα Tesla, οι επισκέπτες θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι στη μεγαλοπρέπεια που δεν έχουν ξανακάνει ποτέ.

Εικόνα

Ένας ιδιωτικός σεφ θα επινοήσει τις καλύτερες λιχουδιές και θα προσκαλέσει τους φιλοξενούμενους να απολαύσουν τα πρωινά τους δίπλα στην πισίνα. Ακολουθούν ατελείωτα ποτά χάρη σε έναν ιδιωτικό μπάρμαν που σερβίρει δωρεάν Veuve Clicquot Yellow Label, Rose και Rich.

Εικόνα

Άλλες εμπειρίες περιλαμβάνουν δείπνο γύρω από ένα λάκκο με φωτιά, διαδραστικό φαγητό, γιόγκα με την ανατολή του ηλίου, μαθήματα σέρφινγκ και ιδιωτικές κρουαζιέρες στο ποτάμι. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εσωτερικό κινηματογράφο, σπα και φυσικά την πισίνα και την κοντινή παραλία.

Εικόνα

Μια ωδή στη βιωσιμότητα, το ακίνητο διαθέτει μια δέσμευση για φιλική προς το περιβάλλον διαβίωση που αντικατοπτρίζεται επίσης στο σχεδιαστικό ήθος του. Περιλαμβάνει γενναιόδωρη χρήση φιλικής προς το περιβάλλον κάνναβης και ηλιακής ενέργειας στην κατασκευή του, η οποία ολοκληρώνεται με χαρακτηριστικές κίτρινες σχεδιαστικές πινελιές και κομψή ρετρό αισθητική.

Εικόνα

Με πακέτα που ξεκινούν από 4.800 δολάρια ανά ζευγάρι/δωμάτιο, το Veuve Clicquot Noosa είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί από τις 3 έως τις 13 Νοεμβρίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ