LEGO και Marvel στήνουν την προτομή του Black Panther σε ένα σετ 45 εκατοστών με 2.961 κομμάτια

Η LEGO αποκαλύπτει την προτομή του βασιλιά T'Challa από την ταινία «Black Panther». Το επερχόμενο συλλεκτικό μοντέλο διαθέτει 2.961 κομμάτια, έχει ύψος πάνω από 45 εκατοστά και θα πωλείται στο online store της LEGO αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα για 349,99 δολάρια.
LEGO και Marvel στήνουν την προτομή του Black Panther σε ένα σετ 45 εκατοστών με 2.961 κομμάτια

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τη Marvel, η οποία είδε την τελευταία φορά την αναδημιουργία της κατοικίας «Sanctum Sanctorum» του Doctor Strange, η LEGO αποκαλύπτει τώρα μια συλλεκτική προτομή του Μαύρου Πάνθηρα που τιμά τον χαρακτήρα του βασιλιά T'Challa που ενσάρκωσε ιδανικά ο αείμνηστος Chadwick Boseman στην ομώνυμη ταινία.

Διαβάστε ακόμα: The Mandalorian - Τρία νέα σετ LEGO Star Wars με τα κράνη των πρωταγωνιστών της σειράς

Το επερχόμενο μοντέλο διαθέτει 2.961 κομμάτια, έχει ύψος πάνω από 45 εκατοστά και αποτελείται από ανακλαστικά μαύρα και ασημί κομμάτια με μωβ και μπλε φωτισμό που μιμείται τον παλμό του Vibranium.

Εικόνα

Ένα ριμέικ του εμβληματικού κολιέ Claw από την ταινία από το οποίο ξεδιπλωνόταν το κράνος και το κοστούμι του Black Panther κρέμεται γύρω από το λαιμό, ενώ τα αποσπώμενα χέρια διαθέτουν αρθρωτά δάχτυλα και απεικονίζουν το χαιρετισμό «Wakanda Forever». Η προτομή στηρίζεται σε μια στιβαρή βάση με στυλιζαρισμένη πλάκα με λογότυπο.

Το συλλεκτικό μοντέλο Black Panther θα πωλείται από 1η Οκτωβρίου στο online store της LEGO αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα για 349,99 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ