Rolling Stones: Η νέα συλλογή ρούχων αποθεώνει το ροκ στυλ της δεκαετίας του '60

Η νέα συλλογή ρούχων Rolling Stones FW22 αποτελεί τη σημερινή παιχνιδιάρικη απόδοση της ροκ μόδας της δεκαετίας του '60. Η πλήρης συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο στο παγκόσμιο εμβληματικό κατάστημα The Rolling Stones στην οδό Carnaby 9.
Rolling Stones: Η νέα συλλογή ρούχων αποθεώνει το ροκ στυλ της δεκαετίας του '60

Το ροκ εν ρολ έπαιξε αναμφισβήτητα ζωτικής σημασίας ρόλο στην ανάπτυξη της βρετανικής μόδας. Για παράδειγμα, η σύνδεση μεταξύ των Sex Pistols και της Βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood που κατέκλυσε την πανκ σκηνή του Λονδίνου, συνεχίζει να είναι ακόμη και σήμερα το σημεία αναφοράς του ροκ στυλ με τα κουρελιασμένα μπλουζάκια, τα παντελόνια εργασίας και τα ξεθωριασμένα γραφικά της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε ακόμα: Harley-Davidson και Τζέισον Μομόα συνεργάζονται σε μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή ρούχων

Ένα άλλο συγκρότημα που έχει επηρεάσει τη βρετανική μόδα είναι φυσικά οι Rolling Stones. Όταν το πενταμελές συγκρότημα καθιερώθηκε στη δεκαετία του '60, το γκρουπ ήταν περισσότερο γνωστό για τα ξεχειλωμένα πουλόβερ, τα τσαλακωμένα σακάκια και τα ευμεγέθη παντελόνια. Τώρα, το εμβληματικό κατάστημα του συγκροτήματος στην Carnaby Street του Λονδίνου φέρνει στις βιτρίνες του την εξέλιξη αυτού του στυλ με τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

Εικόνα

Η νέα συλλογή Rolling Stones είναι στην ουσία ένας εορτασμός για την 60ή επέτειο του συγκροτήματος και αποτελεί μια μοντέρνα αντίληψη των στυλιστιοκών γραμμών που που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην κυριαρχία του ροκ εν ρολ.

Συνδυάζοντας τα «παραδοσιακά» μοτίβα με μια ποικιλία τολμηρών αποχρώσεων, το κλασικό σήμα-κατατεθέν των Rolling Stones έχει εμπλουτιστεί με τουίντ σχέδια και γυαλιστερό βερνίκι και έχει βρει τη θέση του σε πλεκτά και ζέρσεϊ.

Εικόνα

Το κύριο θέμα της συλλογής για το FW22 είναι η περιοδεία Lion from the Bridges to Babylon με σχέδια ρούχων που χαρακτηρίζουν το λογότυπο της εκ νέου ερμηνείας της περιοδείας σε ένα πλεκτό jumper και μια ξεχωριστή πολύχρωμη καζάκα.

Εικόνα

Άλλα highlights της συλλογής περιλαμβάνουν ένα κολεγιακό τζάκετ που χαρακτηρίζεται από την κλασική επωνυμία Stones σε μια εκσυγχρονισμένη και υπερμεγέθη σιλουέτα. Ένα μπλέιζερ σε στιλ της δεκαετίας του 1970 ολοκληρώνει τη συλλογή, με τυπογραφία «Security» με κόκκινες αποχρώσεις που υποδηλώνει τη νεανική αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα της Βρετανίας στις δεκαετίες του '80 και του '90.

Εικόνα

Η πρόσφατη συλλογή Rolling Stones είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο παγκόσμιο εμβληματικό κατάστημα The Rolling Stones στην οδό Carnaby 9. Μπορείτε να δείτε όλα τα κομμάτια που την αποτελούν στην ιστοσελίδα του καταστήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ