Harley-Davidson και Τζέισον Μομόα συνεργάζονται σε μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή ρούχων

Harley-Davidson και Τζέισον Μομόα συνεργάζονται σε μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή ρούχων

Δεν είναι μυστικό ότι ο Τζέισον Μομόα είναι φανατικός λάτρης της μοτοσικλέτας. Μάλιστα ο γεννημένος στη Χονολουλού ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει μεγάλη αγάπη για τις vintage Harley-Davidson.

Διαβάστε ακόμα: Harley-Davidson G.I. Enthusiast Collection - Φόρος τιμής στις στρατιωτικές μοτοσικλέτες με δύο νέα μοντέλα

Αναγνωρίζοντας αυτή τη συγγένεια, η φίρμα με έδρα το Μιλγουόκι ένωσε πέρισυ τις δυνάμεις της με τον σταρ του Aquaman και του Game of Thrones για να προσφέρει μια συλλογή ρούχων περιορισμένης έκδοσης.

Εικόνα

Αυτό το καλοκαίρι, ο ηθοποιός συνεργάζεται για άλλη μια φορά με το Harley-Davidson για να κυκλοφορήσει μια δεύτερη περιορισμένης έκδοσης capsule συλλογή ρούχων και εξοπλισμού για μοτοσικλέτες.

Αποτελούμενη από 29 αντικείμενα συνολικά, η συλλογή ένδυσης Harley-Davidson Museum x Jason Momoa 2022 αντλεί άφθονη έμπνευση από την πολυνησιακή κληρονομιά του ηθοποιού, ενώ επίσης αποτίει φόρο τιμής στο Harley's Wrecking Crew -την πρώτη εργοστασιακή ομάδα αγώνων της μάρκας - καθώς και τον εμβληματικό της κινητήρα V-Twin Knucklehead της δεκαετίας του 1930.

Εικόνα

Εκτός από πολλά μπλουζάκια με γραφικά, η συλλογή διαθέτει επίσης πολλά φούτε, πουκάμισα henley, δύο παντελόνια και μια πληθώρα κοντομάνικα πουκάμισα. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης αρκετές αγωνιστικές φανέλες και τζάκετ με μαύρο κορμό και ασπρόμαυρα ριγέ μπράτσα - ένα κραυγαλέα νεύμα στις αγωνιστικές εμφανίσεις του Harley's Wrecking Crew.

Τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία της συλλογής, ωστόσο, είναι αναμφισβήτητα τα τζάκετ, τα οποία περιλαμβάνουν το σουέντ σακάκι Ka paniolo με επένδυση ταφτά, το J&M Ka pūliki – Kōke'e από βαμβακερό καμβά, το βαμβακερό twill με επένδυση από ταφτά J&M lakeke, και η ναυαρχίδα της συλλογής, τα δερμάτινα τζάκετ Ka Pō και Ka Waina.

Διαθέσιμη τώρα, η συλλογή ένδυσης Harley-Davidson Museum x Jason Momoa 2022 ξεκινά από 68 δολάρια για τα γραφικά μπλουζάκια και φτάνει στα 895 δολάρια για τα δερμάτινα μπουφάν Ka Pō και Ka Waina. Μορείτε να δείτε και να αγοράσετε τα προϊόντα της συλλογής στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Harley-Davidson.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ