To εντυπωσιακό κότερο των 229 εκατ. ευρώ που περνά το καλοκαίρι του ο David Beckham

Η οικογένεια του David και της Victoria Beckham απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Madsummer, ένα από τα πιο πολυτελή κότερα που έχουν κατασκευαστεί.
To εντυπωσιακό κότερο των 229 εκατ. ευρώ που περνά το καλοκαίρι του ο David Beckham

Ο David Beckham και η οικογένειά του απολαμβάνουν το τελευταίο διάστημα τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πλέοντας με ένα σκάφος στη Μεσόγειο και αναζητώντας τις καλύτερες παραλίες. Βέβαια, όχι με οποιοδήποτε σκάφος, αλλά με το εντυπωσιακό και πανάκριβο Madsummer.

Διαβάστε ακόμη: Sotheby's: Το πιο πολύτιμο «διαστημικό» αντικείμενο πουλήθηκε έναντι 2,8 εκατ. δολαρίων

Η οικογένεια του πρώην Άγγλου ποδοσφαιριστή έχει ήδη επισκεφτεί την Κροατία, τις ακτές της Ιταλίας, αλλά και το Σεν Τροπέ, με το πολυτελές τους κότερο να ρίχνει άγκυρα στα ανοιχτά, προκειμένου να κάνουν τις βουτιές τους. Το μήκους 95 μέτρων Madsummer που έχουν επιλέξει για το καλοκαίρι τους, είναι ολοκαίνουργιο μιας και κατασκευάστηκε το 2019 και έχει χωρητικότητα 12 ατόμων με 9 καμπίνες.

Απ' ότι βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως οι Beckhams απολαμβάνουν στο έπακρο το κότερό τους, ανεβάζοντας συνεχώς βίντεο από τις στιγμές τους στο κατάστρωμα και στις καμπίνες.

Το συγκεκριμένο superyacht δεν είναι φυσικα για όλους. Κι αυτό γιατί η εκτιμώμενη αξία του για κάποιον που θέλει να το αγοράσει, φτάνει τα 229 εκατ. ευρώ, ενώ νοικιάζεται για περίπου 1.600.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα κότερο που έχει προσεχθεί σε κάθε του λεπτομέρεια και διαθέτει κινηματογράφο, παιδική χαρά, σάουνα, πολυτελές σπα, τζακούζι και γυμναστήριο.

A post shared by Moran Yacht & Ship (@moranyachts)

Παράλληλα, προσφέρει δραστηριότητες όπως jet ski, καταδυτικό εξοπλισμό και εξοπλισμό ψαρέματος, προκειμένου οι επισκέπτες του να μη βαριούνται δευτερόλεπτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ