H έπαυλη των 30 εκατ. ευρώ του Chris Hemsworth είναι αντάξια του Thor

Ο Chris Hemsworth και η σύζυγός του, Elsa Pataky, είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ και δεν θα μπορούσαν να μένουν οπουδήποτε.
H έπαυλη των 30 εκατ. ευρώ του Chris Hemsworth είναι αντάξια του Thor

Ο Chris Hemsworth είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο Αυστραλός ηθοποιός, ο οποίος κατάφερε υποδυόμενος τον Thor στις ταινίες της Marvel, να αποκτήσει εκατομμύρια φανς σε όλο τον πλανήτη, δεν θα μπορούσε να μένει οπουδήποτε. Μαζί με τη σύζυγό του, Elsa Pataky, έχουν δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων τους στην περιοχή Byron Bay στην ανατολική πλευρά της Αυστραλίας, σε απόσταση περίπου 772 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ.

Διαβάστε ακόμη: Nord: Μια σπάνια ματιά στo εσωτερικό του megayacht του ολιγάρχη Alexei Mordashov

Το 2019 ο Hemsworth αγόρασε ένα τεράστιο οικόπεδο στην περιοχή αντί 4,24 εκατ. ευρώ, στο οποίο στη συνέχεια έχτισε την έπαυλη που ήθελε, δαπανώντας επιπλέον τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η αξία του σπιτιού σήμερα φαίνεται να έχει εκτοξευτεί στα 30 εκατ. ευρώ, διαθέτοντας φυσικά μια αύρα από Χόλιγουντ.

Το μέρος όπου μένει ο ηθοποιός είναι πραγματικά αντάξιο του Thor. Όπως αναφέρουν πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης, όταν η έπαυλη χτιζόταν, έφερνε περισσότερο σε μια τεράστια εγκατάσταση εργοστασίου ηλεκτρικής ενέργειας, παρά σε σπίτι, εξαιτίας του μεγέθους της.

Το εσωτερικό της έπαυλης είναι εξίσου εντυπωσιακό. Στην είσοδό της υπάρχει μια τεράστια τοιχογραφία που επιμελήθηκε ο καλλιτέχνης και επαγγελματίας σέρφερ, Otis Hope Carey. Βασισμένο σε σύμβολα των ιθαγενών της Αυστραλίας, το έργο τέχνης διαθέτει κυματιστές μαύρες γραμμές και κυματιστούς μπλε κύκλους. Ο πίνακας ονομάζεται Darrundang Gaagal , που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ευχαριστώ τον ωκεανό».

Όσον αφορά τις ανέσεις τώρα που προσφέρει το σπίτι, υπάρχουν έξι υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια. Φυσικά, διαθέτει αρκετό χώρο για τον Hemsworth και την οικογένειά του, όπως επίσης και για τους φίλους του ζευγαριού, που μπορεί να χρειαστούν ένα μέρος για να μείνουν.

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Ένα προσωπικό γυμναστήριο φαίνεται πως ήταν επίσης απαραίτητο στην έπαυλη. Άλλωστε δεν μπορείς να γίνεις Thor αν δεν κάνεις καθημερινά προπόνηση. Παράλληλα, για τις ώρες χαλάρωσης ο Hemsworth έχει δημιουργήσει το προσωπικό του spa.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο τεράστιο σπίτι του ηθοποιού υπάρχει αίθουσα κινηματογράφου, gameroom γεμάτο video games και παιχνίδια, καθώς και μια πολυτελής πισίνα υπερχείλισης στην οροφή για να απολαμβάνει την απέραντη θέα στον ωκεανό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ