Gaming: Η απόλυτη καρέκλα έχει τιμή εκκίνησης τα 14.000 ευρώ

Αν λατρεύεις τα video games και έχεις μερικές χιλιάδες ευρώ για ξόδεμα τότε η Predator Thronos Air έχει φτιαχτεί για σένα.
Predator Thronos (Πηγή: Instagram)

Κάποιοι gamers περνούν αρκετές ώρες κάθε μέρα μπροστά από την οθόνη του pc τους, παίζοντας τα αγαπημένα τους παιχνίδια και δίνοντας «μάχες» με διαδικτυακούς φίλους. Επομένως, μπορεί να είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν επιπλέον χρήματα για να περάσουν αυτόν τον χρόνο με άνεση και πλήρως βυθισμένοι στο παιχνίδι τους, αντί να κάθονται στο πάτωμα ή σε μια άβολη καρέκλα.

Διαβάστε ακόμη: Αδολφος Χιτλερ: Σε δημοπρασία το χρυσό του ρολόι LeCoultre για 4 εκατ. δολάρια

Αλλά για τον πραγματικά extreme gamer, υπάρχει μια επιλογή καθίσματος που θα κοστίζει σχεδόν 14.000 ευρώ ευρώ και μπορεί να χρειαστεί ένα ολόκληρο δωμάτιο για να φιλοξενήσει το μεγαθήριο των 700 κιλών απόλυτης εμπειρίας gaming. Μιλάμε φυσικά για την καρέκλα Predator Thronos Air Gaming, από την ταϊβανέζικη εταιρεία Acer.

Η Acer αποκάλυψε την Predator Thronos Air τον Σεπτέμβριο του 2019 στην έκθεση τεχνολογίας IFA στο Βερολίνο, αποκαλώντας τη τεράστια καρέκλα «την τέλεια εμπειρία gaming για τους φαν του είδους». «Διαμορφώνεται, ρυθμίζεται και προσαρμόζεται, δίνοντας στους παίκτες τη μεγαλύτερη δυνατή βύθιση στο αγαπημένος του παιχνίδι», ανέφερε τότε η εταιρεία σε ένα δελτίο Τύπου.

Η Predator Thronos Air έρχεται με αρχική τιμή 14.0000 ευρώ. Η κατασκευή της είναι από χάλυβα, ενώ συνδυάζει ένα γραφείο και μια καρέκλα gaming για υπολογιστή, μαζί με έναν βραχίονα οθόνης που μπορεί να «κουβαλήσει» τρεις οθόνες υπολογιστή έως 27 ιντσών η καθεμία.

Η καρέκλα είναι ρυθμιζόμενη και μπορεί να γέρνει μαζί με τις οθόνες μεταξύ 130 μοιρών και 180 μοιρών για «μέγιστη άνεση» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παράλληλα, διαθέτει επιλογή μασάζ, για τους παίκτες που κάθονται αρκετές ώρες πάνω της. Το αρνητικό είναι πως δεν συνοδεύεται από υπολογιστή, επομένως θα πρέπει να πληρώσετε κάτι έξτρα για να φτιάξετε το απόλυτο gaming pc, αφού την αγοράσετε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ