The Persuaders: Η ταινία μικρού μήκους της Riva έχει Μπέκαμ, Λεκλέρκ, Φαβίνο και ταχύπλοα εκατομμυρίων

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οδηγός της Ferrari στη Formula 1 Τσαρλς Λεκλέρκ και o Ital;ow huopoi;ow Πιερφραντσέσκο Φαβίνο πρωταγωνιστούν στην ταινία μικρού μήκους «Riva The Persuaders!» ΄με αφορμή την 180ή επέτειο της θρυλικής ομώνυμης εταιρείας πολυτελών γιοτ και ταχυπλόων.
The Persuaders: Η ταινία μικρού μήκους της Riva έχει Μπέκαμ, Λεκλέρκ, Φαβίνο και ταχύπλοα εκατομμυρίων

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν φαίνεται να έχει κουραστεί να εκπλήσσει τους πάντες με τις συνεργασίες του. Το νέο του κατόρθωμα είναι ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία μικρού μήκους «The Persuaders!» της θρυλικής εταιρείας πολυτελών γιοτ και ταχυπλόων Riva. Στη γεμάτη δράση παραγωγή συμπρωταγωνιστούν επίσης ο Ιταλός ηθοποιός Πιερφραντσέσκο Φαβίνο αλλά και ο οδηγός της Ferrari στη Fromula1, Τσαρλς Λεκλέρκ.

Διαβάστε ακόμα: David Beckham - Η ηλεκτρική Jaguar XK140 που δώρισε στον γιο του, Brooklyn, για το γάμο του με τη Nicola Peltz

Ο Μπέκαμ, μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του ποδοσφαίρου στον κόσμο, και ο Φαβίνο, ένας από τους πιο διάσημους αστέρες του κινηματογράφου στην Ιταλία, παρευρέθηκαν πρόσφατα στην αποκλειστική πρεμιέρα της τρίλεπτης ταινίας στο γκαλά της 180ης επετείου της Riva στη Βενετία.

Η ταινία «Riva The Persuaders!» δείχνει τον Μπέκαμ σε μια vintage Maserati να αγωνίζεται εναντίον του Φαβίνο με μια Ferrari, πριν η δράση μεταφερθεί στο νερό όπου και οι τρεις διασημότητες οδηγούν σκάφη Riva -ο Μπέκαμ σε ένα 29μετρο Diable, ο Φαβίνο σε ένα Rivale 17 μέτρων και ο Λεκλέρκ σε ένα 12μετρο Rivamare. Το τρίο τελικά εμφανίζεται μαζί σε ένα σούπερ γιοτ Navetta 37 από την Custom Line, μια άλλη μάρκα του Ομίλου Ferretti.

Η μικρού μήκους ταινία γυρίστηκε στην Κυανή Ακτή και στο Μονακό και ήταν εμπνευσμένη από το «The Persuaders!», την κωμική τηλεοπτική σειρά δράσης των αρχών της δεκαετίας του 1970 με πρωταγωνιστές τους Ρότζερ Μουρ και Τόνι Κέρτις.

Ο Αλμπέρτο Γκαλάσι, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ferretti, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Πιερφραντσέσκο, τον Ντέιβιντ και τον Τσαρλς για τη φιλία, το πάθος και τη διασκέδαση που έβαλαν στο έργο. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Η ιστορία της Riva μοιάζει με ταινία και αυτή η εξαιρετική ταινία μικρού μήκους, με την τρομερή τριάδα των πρωταγωνιστών της, είναι ο τέλειος εορτασμός της 180ης επετείου της μάρκας. Ήμουν πιστός θεατής της τηλεοπτικής σειράς “The Persuaders!” και βρήκα το ίδιο ειρωνικό και κομψό στυλ σε αυτό το μικρό διαμάντι μιας ταινίας. Όπως πάντα, η Riva προσφέρει μεγάλα συναισθήματα».

Την ταινία «Riva The Persuaders!» σκηνοθετήθηκε από τον Φεντερίκο Μπρούτζια με παραγωγό την Armando Testa Group, η οποία ήταν επίσης πίσω από τη μικρού μήκους ταινία «Riva in the Movie», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Φαβίνο και κυκλοφόρησε το 2020 για να αποτίσει φόρο τιμής στον ρόλο της εμβληματικής μάρκας yachting σε 60 χρόνια ταινιών.

Ο Φαβίνο έχει αναδειχθεί δύο φορές ως καλύτερος ηθοποιός στα ετήσια βραβεία Nastro d'Argento στην Ιταλία, έχει εμφανιστεί σε 60 ταινίες και σε περισσότερες από δώδεκα τηλεοπτικές σειρές από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ