David Beckham: Η ηλεκτρική Jaguar XK140 που δώρισε στον γιο του, Brooklyn, για το γάμο του με τη Nicola Peltz

Ο γάμος των 3,5 εκατ. δολαρίων του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz το Σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου μονοπώλησε όπως αναμενόταν τη lifestyle ειδησεογραφία. Το καλύτερο ωστόσο από όσα «λαμπερά» συνέβησαν στην έπαυλη Peltz στο Μαϊάμι ήταν η ηλεκτρική Jaguar XK140 με την οποία εμφανίστηκαν ο David και η Victoria Beckham στο γάμο, προτού την κάνουν δώρο στους νιόπαντρους.
David Beckham: Η ηλεκτρική Jaguar XK140 που δώρισε στον γιο του, Brooklyn, για το γάμο του με τη Nicola Peltz

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, λίγοι άνθρωποι μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν καλύτερη, ταχύτερη, πιο ετερογενή συλλογή από τον David Beckham. Με τα χρόνια, έχει εντοπιστεί να οδηγεί Ferrari, Lamborghini, Bentley, Aston Martin, Porsche, Hummer, Range Rover, και άλλα φανταστικά «κτήνη», όλα φυσικά με αδιαφανή παράθυρα στον στανταρ εξοπλισμό τους.

Διαβάστε ακόμα: David Beckham - Πώς ετοιμάζεται η οικογένεια για το γάμο του γιου της με κόρη δισεκατομμυριούχου

Μάλιστα πέρυσι, ο Beckham συνεργάστηκε με τη Maserati, σχεδιάζοντας μια δική του έκδοση του μοντέλου MC20. Δεδομένης λοιπόν της σχέσης του με την πολυτελή αυτοκίνηση, όταν ήρθε η ώρα του γάμου του μεγαλύτερου γιου του, Brooklyn, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είχε κάτι το ιδιαίτερο στο μυαλό του ως δώρο στους νεόνυμφους.

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να προκάλεσε καθυστέρηση στα σχέδια του γάμου, αλλά για τα μεγάλα σχέδια του David Beckham έδρασε ευεργετικά, καθώς η έκπληξη που ετοίμαζε στο ζευγάρι ενδεχομένως να μην είχε προλάβει να ολοκληρωθεί διαφορετικά. Το αυτοκίνητο με το οποίο εμφανίστηκε ο ίδιος και η Victoria στο γάμο, μια κλασική Jaguar XK140 του 1954 που έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό όχημα, ήταν το δώρο των δύο γονιών στους νεόνυμφους.

Εικόνα

Αν και οτιδήποτε κάνουν οι Beckham πάντα δημιουργεί θόρυβο, δεν συνέβη το ίδιο με τον κινητήρα της Jaguar. Τον ανασχεδιασμό και τη μετατροπή του κλασικού αυτοκινήτου σε ηλεκτρικό φέρει την υπογραφή της ειδικής στον τομέα Lunaz, εταιρεία στην οποία ο ίδιος ο Beckham επένδυσε πρόσφατα, κερδίζοντας μάλιστα ένα από τα βραβεία e-Car του διεθνούς ανδρικού lifestyle περιοδικού GQ νωρίτερα φέτος.

Η νέα Jaguar XK140 Lunaz του Beckham είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές παράδειγμα μιας τάσης βιώσιμης αποκατάστασης αυτοκινήτων, που βλέπει εταιρείες όπως η Lunaz να καταργούν τους κινητήρες των κλασικών μοντέλων, αντικαθιστώντας τους με ηλεκτρικούς, μηδενικών εκπομπών καυσαερίων. Κάθε τέτοιο project απαιτεί φυσικά χιλιάδες ώρες εργασίας από τεχνικούς της Electric Vehicle (EV) εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της Lunaz στο Silverstone της Αγγλίας.

A post shared by LUNAZ Design (@lunazdesign)

Ο David Lorenz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, συγχαίροντας τους νεόνυμφους και τις οικογένειές τους, ανέφερε εύστοχα: «Αυτό το αξιόλογο αυτοκίνητο είναι το τέλειο δώρο. Από κάθε άποψη, αυτό το εξαιρετικό ηλεκτρικό κλασικό αυτοκίνητο της Lunaz συμβολίζει ένα λαμπρό, θετικό μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ