Αυτές είναι οι 10 πιο πλούσιες γάτες του Instagram: Πόσες χιλιάδες ευρώ χρεώνουν για μία ανάρτηση

Σε όλους μας αρέσει να σκρολάρουμε στα social media και να περνάμε την ώρα μας βλέποντας βίντεο με χαριτωμένες γάτες, αλλά ποιος περίμενε ότι τα αγαπημένα μας κατοικίδια στο διαδίκτυο θα μπορούσαν να γίνουν εκατομμυριούχοι;
Αυτές είναι οι 10 πιο πλούσιες γάτες του Instagram: Πόσες χιλιάδες ευρώ χρεώνουν για μία ανάρτηση

Σε όλους μας αρέσει να σκρολάρουμε στα social media και να περνάμε την ώρα μας βλέποντας βίντεο με χαριτωμένες γάτες, αλλά ποιος περίμενε ότι τα αγαπημένα μας κατοικίδια στο διαδίκτυο θα μπορούσαν να γίνουν εκατομμυριούχοι;

Διαβάστε ακόμη: Cristiano Ronaldo: Οι διακοπές του διεθνή άσου στο πολυτελές γιοτ των 7 εκατομμυρίων ευρώ

Tο All About Cats έφερε πρόσφατα στην επιφάνεια μια λίστα με τις πλουσιότερες και με τη μεγαλύτερη επιρροή γάτες στον κόσμο, με την πρώτη δεκάδα να χρεώνει αρκετές χιλιάδες ευρώ για ένα post στο Instagram. Αυτά τα εξαιρετικά πλούσια ζώα κερδίζουν τα χρήματά τους μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χορηγιών, διαφημίσεων, αλλά και επενδύσεων των «γονιών» τους.

Ας δούμε αναλυτικά τις γάτες του Instagram με τη μεγαλύτερη περιουσία.

Nala

Με περιουσία που φτάνει συνολικά τα 88 εκατομμύρια ευρώ, η Nala είναι η πιο πλούσια γάτα του κόσμου. Αν τώρα θελήσει κάποιος να διαφημιστεί μέσα από το προφίλ της στο Instagram, αυτή η αξιολάτρευτη γάτα θα ζητήσει τουλάχιστον 12.700 ευρώ για μια ανάρτηση. Σκληρή διαπραγματεύτρια.

Smoothie

Μετά τη Nala, στη δεύτερη θέση έρχεται η χνουδωτή βασίλισσα με το όνομα Smoothie. Το 2018 είχε χαρακτηριστεί ως η πιο φωτογενής γάτα του κόσμου από το αμερικανικό περιοδικό US Weekly, ενώ χρεώνει για ένα post περίπου 6.500 ευρώ. Έχει άλλωστε και 2.3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Coffee aka Mr. White

Ο «λευκός» καφές ή αλλιώς Mr. White έχει ένα κοινό που ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια άτομα στο Instagram, με μια ανάρτηση στο προφίλ του να κοστίζει σχεδόν 6.000 ευρώ.

Venus

H Venus έχει κάνει τον κόσμο του διαδικτύου να ασχοληθεί μαζί της, κυρίως λόγο των χρωμάτων της, μιας και το πρόσωπό της χωρίζεται στα δύο και από τη μία πλευρά είναι μαύρη κι από την άλλη καφέ. Παράλληλα, το ένα της μάτι είναι πράσινο και το άλλο μπλε. Όποιος θέλει να διαφημιστεί στο προφίλ της θα πρέπει να πληρώσει κάτι περισσότερο από 5.900 ευρώ.

Suki

Η ταξιδιάρα Suki δεν κάθεται ποτέ σε ένα μέρος. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος με πόζες της σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με τους 1.9 εκατομμύρια ακόλουθούς της να περιμένουν με αγωνία κάθε της ανάρτηση. Η ίδια πάντως χρεώνει περίπου 5.770 ευρώ για μία φωτογραφία.

Coby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coby The Cat (@cobythecat)

Λευκός σαν το χιόνι, ο Coby είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο φωτογενείς γάτες του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως χρεώνει περίπου 5.725 ευρώ κάθε του post.

Smudge

O Smudge είναι ένας από τους πιο κουλ γάτους του διαδικτύου. Στον λογαριασμό του στο Instagram δηλώνει «κωμικός», ενώ τονίζει πως μισεί τα λαχανικά. Όποια εταιρεία θέλει να διαφημίσει τα προϊόντα της με αυτόν τον γάτο θα πρέπει να πληρώσει περίπου 4.715 ευρώ για μία ανάρτηση.

Bujibu Chempel

Μόνιμα βαριεστημένος ο συγκεκριμένος γάτος, αλλά σαρώνει σε likes. Γι' αυτό άλλωστε χρεώνει και 4.500 ευρώ κάθε post.

Hosico

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hosico Cat (@hosico_cat)

Ο χνουδωτός Hosico από τη Σκωτία έχει 1.9 εκατομμύρια άτομα να τον ακολουθούν στο Instagram και κάθε του post κοστίζει 4.334 ευρώ.

Waffles

Τέλος, έχουμε τη Waffles, η οποία έχει λιγότερους από 1 εκατομμύριο followers, όμως βγάζει 3.894 ευρώ από κάθε της ανάρτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ