Harley-Davidson G.I. Enthusiast Collection: Φόρος τιμής στις στρατιωτικές μοτοσικλέτες με δύο νέα μοντέλα

Η Harley-Davidson αποτίει φόρο τιμής στις στρατιωτικές της μοτοσικλέτες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου με 2 νέα μοντέλα περιορισμένης έκδοσης. H G.I. Enthusiast Collection αποτελείται από ειδικές εκδόσεις τής Pan America ADV και ενός τρίκυκλου tourer Tri Glide Ultra.
Harley-Davidson G.I. Enthusiast Collection: Φόρος τιμής στις στρατιωτικές μοτοσικλέτες με δύο νέα μοντέλα

Σε μια προσπάθεια να τιμήσει το μοναδικό υπόβαθρο αλλά και τα ιδιαίτερα γούστα όσων οδηγούν τις μοτοσικλέτες της, η Harley-Davidson Motor Company ανακοίνωσε το ντεμπούτο μιας ολοκαίνουργιας συλλογής Enthusiast -μια ετήσια σειρά μοτοσικλετών περιορισμένης έκδοσης που βασίζεται σε πολλά υπάρχοντα μοντέλα. Για να ξεκινήσει αυτή τη νέα σειρά, η φίρμα αποκάλυψε αυτό που βαφτίστηκε G.I. Enthusiast Collection.

Διαβάστε ακόμα: Harley-Davidson Street Fighter - Η concept πρόταση για την πρώτη υβριδική μοτοσικλέτα της εταιρείας

H G.I. Enthusiast Collection της Harley-Davidson αποτίει φόρο τιμής στις στρατιωτικές μοτοσικλέτες της εταιρείας από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και αποτελείται από ειδικές έκδοσης της Pan America ADV και του τρίκυκλου tourer Tri Glide Ultra.

Εικόνα

Τα χαρακτηριστικά της συλλογής περιλαμβάνουν ένα ολοκαίνουργιο χρώμα βαφής Mineral Green Denim Deluxe, καθώς και ένα γραφικό πέντε σημείων στο ντεπόζιτο βενζίνης, στοιχεία εμπνευσμένα από το στρατιωτικό μοντέλο της Harley WLA.

Εικόνα

Υπάρχει επίσης ένα στένσιλ «H-D» με κείμενο που συντομογραφεί τη γενέτειρα της φίρμας, το Μιλγουόκι, στο Ουισκόνσιν, ένα νεύμα στις ετικέτες κυβερνητικών προδιαγραφών που συναντά κανείς σε στρατιωτικό εξοπλισμό.

Μηχανικά, τόσο το Pan America όσο και το Tri Glide Ultra είναι πανομοιότυπα με τα κανονικά βασικά μοντέλα. Το adventure μοντέλο διαθέτει τον κανονικό υγρόψυκτο V-Twin κινητήρα Revolution Max 1250 ενώ το τρίκυκλο τον Twin-Cooled κινητήραa Milwaukee-Eight 114.

Εικόνα

Το τρίκυκλο συνοδεύεται επίσης με προσαρμοσμένες ζάντες Tomahawk, ένα premium Boom! Σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Box GTS, διακοσμημένο με αστέρια πορτμπαγκάζ και αποσκευές King Tour-Pak, προβολέα LED Daymaker και βασικές βελτιώσεις ασφαλείας Cornering Rider της H-D.

Εικόνα

Και οι δύο μοτοσικλέτες φέρουν επίσης λογότυπα Enthusiast Collection στο αμάξωμά τους - ένα χαρακτηριστικό που πιθανώς θα υπάρχει σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα Enthusiast Collection.

Τα δύο μοντέλα που απαρτίζουν τη G.I Enthusiast Collection παράγονται σε περιορισμένο αριθμό, και είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της Harley-Davidson με τιμή 20.799 δολάρια για το Pan America 1250 Special G.I. και 38.099 δολάρια για το τρίκυκλο Tri Glide Ultra G.I..