Emma Stone: Η σταρ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Βληχή», πουλάει το παραθαλάσσιο σπίτι της

Μετά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, η ηθοποιός Emma Stone και πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή», φαίνεται ότι απόφάσισε να επανεξετάσει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της. Έτσι, το παραθαλάσσιο σπίτι της στο Μαλιμπού βγαίνει τώρα προς πώληση αντί 4,295 εκατ. δολαρίων.
 Emma Stone: Η σταρ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Βληχή», πουλάει το παραθαλάσσιο σπίτι της

Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ, Emma Stone, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Η πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή», επισκέφθηκε πρόσφατα την Αθήνα, αμέσως μετά το Met Gala, και παρακολούθησε μάλιστα μαζί με τον Έλληνα σκηνοθέτη τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Μονακό στο ΣΕΦ.

Διαβάστε ακόμα: Met Gala 2022 - Ρεκόρ εσόδων με 17,4 εκατ. δολάρια στο ταμείο του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης

Μετά τα γυρίσματα της ταινίας στα βουνά της Τήνου, η 34χρονη σταρ φαίνεται ότι κατέληξε σε μια γενναία απόφαση. Με την επιστροφή της στις ΗΠΑ, έβαλε πωλητήριο στο παραθαλάσσιο ακίνητο που διαθέτει στο Μαλιμπού, κάτι που μας βάζει σε υποψίες ότι το ευάερο σπίτι που περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο δεν άντεξε τη σύγκριση με τη γοητεία του ελληνικού νησιού.

Εικόνα

Η μοντέρνα κατοικία των 167 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και βρίσκεται σε περίπου 3,2 στρέμματα γης. Η τιμή πώλησής του στο Sotheby’s International Realty βρίσκεται στα 4,295 εκατ. δολάρια, μάλλον χαμηλά για μια περιοχή όπου τα περισσότερα σπίτια διατίθενται για περισσότερα από 5 εκατ. δολάρια.

Εικόνα

«Είναι ένα κλασικό καλιφορνέζικο σπίτι του 1958 που κρέμεται πάνω από τον Ειρηνικό», ανέφερε στη Wall Street Journal ο πράκτορας Eric Lavey που έχει αναλάβει την πώληση. «Είναι το παραλιακό σπίτι στο Μαλιμπού που θα διάλεγαν για μια ταινία της Nancy Meyers».

Εικόνα

Το επίπεδο ράντσο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό από τα περισσότερα δωμάτια ενώ ένα μεγάλο αίθριο από τούβλα έχει θέα στην ακτογραμμή. Ευκάλυπτοι και γιούκες παρέχουν την απαραίτητη σκιά από τον ήλιο της Καλιφόρνιας και λειτουργούν επίσης ως καταπράσινα προστατευτικά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Εικόνα

Στο εσωτερικό, τα λευκά δάπεδα, οι οροφές και οι τοίχοι κάνουν τον χώρο να φαίνεται εξαιρετικά ευάερος και γεμάτος φως. Αυτή η αίσθηση κυριαρχεί ακόμη και στο μπάνιο, με τα λευκά πλακάκια και τις χρυσές πινελιές να προσθέτουν λάμψη στο χώρο.

Εικόνα

Ο Stone αγόρασε το σπίτι για 3,25 εκατ. δολάρια το 2018 και πρόσφατα ανακαίνισε τον ενιαίο χώρο της κουζίνας και της τραπεζαρίας. Αν και θα αφήσει πίσω της την παραλία, φαίνεται ότι στρέφεται στην αγορά άλλων ακινήτων.

Εικόνα

Στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της διαθέτει επίσης ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, το οποίο απέκτησε το 2018 για 3,56 εκατ. δολάρια. Στη συνέχεια, το 2019, αγόρασε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες για 2,3 εκατ. δολάρια, ενώ πέρυσι έγινε ιδιοκτήτρια μιας οικίας στο Όστιν του Τέξας.

Εικόνα

Σύμφωνα πάντως με τις δηλώσεις του μεσίτη στη WSJ, το ράντσο στο Μαλιμπού αναμένεται να πουληθεί γρήγορα, δεδομένης της χαμηλότερης για την περιοχή τιμής. Μένει να δούμε αν οι εντυπώσεις της ηθοποιού από την πρόσφατη επίσκεψή της στη χώρα μας θα την κάνουν να προσθέσει στις ιδιοκτησίες της και ένα ακίνητο στην Ελλάδα.

Εικόνα

Μπορείτε να κάνετε μια απολαυστική εικονική περιήγηση στο σπίτι της Emma Stone βλέπεοντας τη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μα ετην πώληση επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του Sotheby’s International Realty.