Johnny Depp: Mέχρι και 30.000 δολάρια ξοδεύουν σκληροπυρηνικοί φαν για να δουν από κοντά τη δίκη του ηθοποιού

Κάποιοι φανατικοί οπαδοί του Johnny Depp δεν διστάζουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να βρεθούν στο δικαστήριο όπου διεξάγεται αυτές τις ημέρες η δίκη ανάμεσα στον ηθοποιό και την πρώην σύζυγό του Amber Heard.
Johnny Depp (Πηγή: AP)

Η δίκη ανάμεσα στην Amber Heard και τον Johnny Depp συνεχίζεται, με το ζευγάρι να αποκαλύπτει κάθε μέρα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική του ζωή. Εκτός, όμως, από τη «μάχη» ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς του Χόλιγουντ και πρώην συζύγους, διεξάγεται ακόμα μία ανάμεσα στους θεατές που θέλουν να καθίσουν στις λιγοστές θέσεις της αίθουσας του δικαστηρίου της Βιρτζίνια.

Διαβάστε ακόμη: Met Gala 2022: Ρεκόρ εσόδων με 17,4 εκατ. δολάρια στο ταμείο του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης

Όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό περιοδικό People, η Ivan De Boer, μια 59χρονη από το Λος Άντζελες, «έκαψε» όλες τις μέρες της ετήσιας άδειάς της, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη δίκη. Σα να μην έφτανε αυτό, παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό πως ξόδεψε περίπου 30.000 δολάρια τις ημέρες που παρέμεινε στην πόλη, σε διαμονή και φαγητό.

«Πήρα τις άδειές μου όλο το χρόνο για να μπορέσω να είμαι εδώ για τον Johnny. Είμαι στην ίδια ηλικία με τον Johnny. Είμαι single, οπότε κάνω αυτό που θέλω», δήλωσε η φανατική θαυμάστρια του ηθοποιού και συνέχισε λέγοντας πως «δεν μετανιώνω. Θα το μετάνιωνα περισσότερο αν δεν ήμουν εδώ».

Μια άλλη θαυμάστριά του Depp, η Sharon Smith, αποκάλυψε στο περιοδικό ότι πηγαινοέρχεται με αεροπλάνο στο δικαστήριο της Βιρτζίνια και στο σπίτι της στο Λος Άντζελες μόνο και μόνο για να ζήσει από κοντά την εμπειρία της δίκης. Επίσης, όπως είπε, αναγκάζεται να στήνεται στην ουρά από τη μία τα ξημερώματα, προκειμένου να εξασφαλίσει το ειδικό βραχιολάκι για την είσοδό της μέσα στο δικαστήριο.

«Έρχομαι και φεύγω, οπότε ξοδεύω από 600 έως 700 δολάρια κάθε φορά, ενώ περνάω 10 ώρες στο αεροπλάνο. Αλλά ναι, ξενοδοχείο, φαγητό, ποτά, όλα μου έχουν κοστίσει γύρω στα 10.000 δολάρια».

Την ίδια ώρα οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ θέλουν να τον δουν ξανά στον κεντρικό ρόλο στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό franchise του, του «Πειρατές της Καραΐβικής». Το αίτημα στο Change.org είχε αρχικά στόχο τη συγκέντρωση 500.000 υπογραφών, αλλά με την πάροδο του χρόνου το ενδιαφέρον γι' αυτό εξασθένησε. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο το αίτημα «We want him back» (Τον θέλουμε πίσω) έχει συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές, οι οποίες ανέρχονται πλέον σε 829.384.

Πολλοί από τους σχολιαστές του αιτήματος έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους στον σταρ, γράφοντας: «Ο Τζόνι Ντεπ δεν μπορεί να αντικατασταθεί» και «Ο Τζόνι αξίζει δικαιοσύνη». Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι έχασε τον ρόλο του στην ταινία «Pirates 6» λόγω των κατηγοριών της Χερντ για κακοποίηση και επίθεση, καθώς και λόγω της συνεχιζόμενης δικαστικής τους διαμάχης. Ο ατζέντης του κατέθεσε ότι επρόκειτο να κερδίσει πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια από την ταινία.