Bruce Willis: Πώς περνάει τον καιρό του στην έπαυλη των 9 εκατ. ευρώ στο Λος Άντζελες

Ο Bruce Willis αποσύρθηκε από την υποκριτική για λόγους υγείας, ωστόσο απολαμβάνει χαλαρές στιγμές σε μια τεράστια έπαυλη στο Λος Άντζελες. Ο 67χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ, περνάει πλέον το χρόνο του φροντίζοντας τον τεράστιο κήπο του στη βίλα των 1.200 τετραγωνικών μέτρων.
Bruce Willis

Η είδηση πως ο Bruce Willis αποσύρεται από την υποκριτική, επειδή πάσχει από αφασία έκανε το γύρο του κόσμου τις προηγούμενες ημέρες. Ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, ιδιαίτερα αγαπητός για τις ταινίες «Die Hard», αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασής του έλαβε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γνωστούς, αλλά και αγνώστους από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez - Ben Affleck - Το νέο σπίτι τους είναι μια φαντασμαγορική βίλα 50 εκατ. δολαρίων

Πώς θα περνάει τον χρόνο του μακριά από την υποκριτική πλέον ο 67χρονος Bruce; Θα ασχολείται με το ακίνητό του και τον τεράστιο κήπο του στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Βλέπετε, μόλις πριν από τρία χρόνια (το 2019) αγόρασε με τη νυν συζυγό του, Emma Heming Willis, μια βίλα στο Λος Άντζελες αξίας 9.000.000 ευρώ, αφήνοντας το προηγούμενο σπίτι του στη Νέα Υόρκη.

Ο σταρ του Χόλιγουντ ζει στο LA μαζί με τις δύο του κόρες από το γάμο του με την Emma, την Mabel και την Evelyn, ενώ οι άλλες τρεις κόρες που απέκτησε από την πρώην σύζυγό του Demi Moore, Rumer, Scout και Tallulah τον επισκέπτονται συχνά. Χώρος άλλωστε υπάρχει άπλετος.

Το σπίτι του Bruce και της Emma διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δώδεκα μπάνια, δύο κουζίνες, πισίνα, κήπο, σάουνα, σπα, γυμναστήριο και αίθουσα σινεμά. Η συνολική του έκταση είναι περίπου 1.200 τετραγωνικά μέτρα και χωρίζεται σε τρεις ορόφους. Αποτελεί ένα ησυχαστήριο για τον γνωστό ηθοποιό, όπου εκεί μαζί με την οικογένειά του απολαμβάνει ήρεμες και ευχάριστες στιγμές.

Βρίσκεται στην περιοχή του Brentwood Park, μία από τις καλύτερες γειτονιές του Λος Άντζελες, ενώ αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το τεράστιο σαλόνι του, οι γυάλινες τζαμαρίες και οι μαρμάρινες λεπτομέρειες σε όλο το σπίτι.