Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το νέο σπίτι τους είναι μια φαντασμαγορική βίλα 50 εκατ. δολαρίων

Jennifer Lopez και Ben Affleck επισφράγισαν την επανένωσή τους με μια εντυπωσιακή έπαυλη 50 εκατ. δολαρίων. To 1.800 τετραγωνικών μέτρων «Bellagio Estate» βρίσκεται στο Bel-Air του Λος Άντζελες και διαθέτει την πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα που οι σταρ απαιτούν από ένα σπίτι.  
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το νέο σπίτι τους είναι μια φαντασμαγορική βίλα 50 εκατ. δολαρίων

Λίγους μήνες μετά την είδηση της επανένωσής τους, Jennifer Lopez και Ben Affleck φέρεται να επισφραγίζουν τη σχέση τους με μία βίλα 50 εκατ. δολαρίων στο Bel-Air του Λος Άντζελες. Το τεράστιο ακίνητο είχε αρχικά καταχωρηθεί προς πώληση για 65 εκατ. δολάρια τον Φεβρουάριο από τον δισεκατομμυριούχο του Τέξας Todd Lemkin, ο οποίος απέκτησε το σπίτι το 2016 για 27,6 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Rupert Murdoch - Πουλάει δύο διαμερίσματα στην κορυφή ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη για 78 εκατ. δολάρια

Το κτήμα 1.800 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει δέκα υπνοδωμάτια, 17 μπάνια, επτά χώρους γκαράζ, μια κινηματογραφική αίθουσα, μπαρ και γυμναστήριο. Το σπίτι περικυκλώνουν εξαίσιοι χώροι με τεράστιο κεντρικό κήπο με γκαζόν, πισίνα υπερχείλισης και πανέμορφο δεντρόφυτο περιβάλλον. Προσφέρει ιδιωτικότητα καθώς και εκπληκτική θέα σε ένα γήπεδο γκολφ και στην πόλη.

Εικόνα

Στο εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας υπάρχουν επίσης μια κύρια κουζίνα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα catering και δύο επιπλέον για το προσωπικό και τους επισκέπτες. Ο κλασικός σχεδιασμός τους διαθέτει μεικτά δάπεδα από μασίφ ξύλο και μάρμαρο.

Εικόνα

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι απίστευτα ευρύχωρη με δικό της καθιστικό, διπλά μπάνια και δωμάτιο-ντουλάπα. Ένα από τα 17 μπάνια έχει παστέλ ροζ και χρυσή εμφάνιση με μια vintage χρυσή μπανιέρα. Γνωστό ως «The Bellagio Estate», το καλαίσθητο σπίτι αποτελεί χώρος επίδειξης τέχνης και υψηλού design, εφάμιλλο των απαιτήσεων του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ.

Εικόνα

Απολαύστε μια εικονική περιήγηση στη μαγευτική έπαυλη με τη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ