Segway SuperScooter GT: Δύο νέα ηλεκτρικά πατίνια με αυτονομία και επιδόσεις μοτοσικλέτας

Τα νέα ηλεκτρικά πατίνια της Segway δεν είναι σίγουρα για παιδιά.  Η καινούργια σειρά SuperScooter GT που μόλις παρουσίασε η εταιρεία αποτελείται από δύο μοντέλα που κινούνται με μπαταρία και μπορούν να πιάσουν τελική ταχύτητα 70 χλμ./ώρα.
Segway SuperScooter GT: Δύο νέα ηλεκτρικά πατίνια με αυτονομία και επιδόσεις μοτοσικλέτας

Η τελευταία σειρά SuperScooter της Segway θα αποτελείται αρχικά από δύο ηλεκτρικά πατίνια που ονομάζονται GT1 και GT2. Μπορεί να μοιάζουν με τα δίτροχα που οδηγούσαμε τη δεκαετία του 1990, έχουν ωστόσο δύο βασικές διαφορές -είναι κατασκευασμένα από καλύτερα υλικά και είναι πολύ μεγαλύτερα.

Διαβάστε ακόμα: Pinifarina KPF Argento - Το πρώτο e-scooter που θα σε κάνει να πάρεις τα ηλεκτρικά πατίνια στα σοβαρά

Και τα δύο μοντέλα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αεροσκαφών και διαθέτουν εξαιρετικά φαρδιά πλατφόρμα, δομή ανάρτησης με διπλά ψαλίδια και σε ένα σετ αντικραδασμικών πνευματικών ελαστικών 11 ιντσών χωρίς σαμπρέλα.

Εικόνα

Υπάρχει φυσικά ένας καλός λόγος για όλες αυτές τις αναβαθμίσεις: τα ηλεκτρικά πατίνια της σειράς GT είναι απίστευτα γρήγορα, απαιτώντας μια σχεδίαση που να είναι αρκετά στιβαρή και ασφαλής ώστε να υποστηρίζει την επιτάχυνσή τους.

Το πισωκίνητο μοντέλο GT1 τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1.400 watt, μπορεί να επιταχύνει από το μηδέν στα 50 χλμ. σε 7,5 δευτερόλεπτα και να φτάσει σε τελική ταχύτητα 60 χλμ./ώρα. Για μεγαλύτερες επιδόσεις, το GT2 είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 1.500 watt που δίνει κίνηση και στους δύο τροχούς, μπορεί να εκτοξευτεί από το μηδέν στα 50 χλμ. σε 3,9 δευτερόλεπτα και να φτάσει στη σχεδόν τρομακτική τελική ταχύτητα των 70 χλμ./ώρα. Τα δύο μοντέλα έχουν επίσης ικανοποιητική αυτονομία με το GT1 να φτάνει τα 70 χλμ. ενώ το GT2 μπορεί να διανύσει 70 χλμ..

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ψηφιακή οθόνη, τέσσερις λειτουργίες ταχύτητας και υδραυλικά δισκόφρενα μπρος-πίσω. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης φώτα LED για να σας εντοπίζουν μέρα ή νύχτα, καθώς και προστασία IPX4 από τις καιρικές συνθήκες ώστε να μπορείτε να οδηγείτε ακόμη και με βροχή ή καύσωνα.

Εικόνα

Οι επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά δεν είναι οι μόνες πτυχές που διαφοροποιούν τα ηλεκτρικά πατίνια της Segway από εκείνα του ανταγωνισμού. Τα SuperScooter κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.
Το GT1 θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στην τιμή των 2.999 δολαρίων, ενώ το GT2 αναμένεται να φτάνει τα 3.999 δολάρια.

Ωστόσο, και τα δύο είναι διαθέσιμα με έκπτωση μέσω της ιστοσελίδας Indiegogo της σειράς GT. Οι πρώτοι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν το GT1 για 2.499 και το GT2 για 3.499 δολάρια. Οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τέσσερις μήνες για να ψάξετε και να βρείτε ένα πολύ γερό κράνος…

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ