Pinifarina KPF Argento: Το πρώτο e-scooter που θα σε κάνει να πάρεις τα ηλεκτρικά πατίνια στα σοβαρά

Η θρυλική ιταλική εταιρεία σχεδιασμού αυτοκινήτων Pininfarina συνεργάστηκε με την Platum, τη φίρμα αστικής ηλεκτροκίνησης της MT Distribution, για την παραγωγή ενός καινοτόμου ηλεκτρικού scooter. Το KPF Argento είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι που διαθέτει design και επιδόσεις.
Pinifarina KPF Argento: Το πρώτο e-scooter που θα σε κάνει να πάρεις τα ηλεκτρικά πατίνια στα σοβαρά

Το ηλεκτρικό πατίνι KPF Argento, τέκνο της συνεργασίας του design studio της Pininfarina με την Platum, είναι το πρώτο από μια σειρά αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιασμένων για αστική μετακίνηση, που περιλαμβάνει scooter και ποδήλατα, πτυσσόμενα ή μη. Μάλιστα, το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο tης σειράς θα λανσαριστεί αργότερα φέτος.

Διαβάστε ακόμα: Rävik S 22 - Με την ηλεκτρική σανίδα surf της Awake δεν χρειάζεστε πια κύματα

Το KPF Argento χρησιμοποιεί τεχνολογία, εργονομία και καινοτομία με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για να παρέχει μέγιστη άνεση στο χρήστη. Η δυναμική και κομψή σχεδίαση του ηλεκτρικού scooter έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

Το ηλεκτρικό πατίνι διαθέτει πλατφόρμα 83,5 cm που μεγιστοποιεί τη δυναμική που δίνουν οι κινήσεις του σώματος του χρήστη, κρυφή ανάρτηση και αυτονομία 40 km. Το πλαίσιο από αλουμίνιο έχει σχεδιαστεί για τρεις διαφορετικούς τρόπους οδήγησης: eco (έως 6 km/h για χρήση σε περιοχές με πεζούς), κανονική (φθάνει τα 20 km/h) και sport (η μέγιστη ταχύτητα είναι 25 km/h). Το όχημα κινείται σε τροχούς 20 ιντσών με αεροθάλαμο, στοιχείο που παρέχει αυξημένη σταθερότητα.

Εικόνα

Το KPF Argento είναι εξοπλισμένο με οθόνη που δείχνει το ταχύμετρο, τη στάθμη της μπαταρίας και την απόσταση που διανύθηκε. Επίσης, ο ενσωματωμένος δυνατός προβολέας LED είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στυλ και ασφάλειας.
Το ηλεκτρικό πατίνι διατίθεται σε γυαλιστερό ασημί χρώμα, με τιρκουάζ λεπτομέρειες στην πλατφόρμα.

Εικόνα

Το KPF Argento by Pininfarina θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο με τιμές που ξεκινούν από 599 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Pininfarina.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ