Kim Air: Μετά τo Instagram, η Kardashian κατακτά και τους ουρανούς με το νέο της ιδιωτικό jet

Η Kim Kardashian έκανε δικό της ένα ιδιωτικό αεροπλάνο αξίας περίπου 130 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον τα επαγγελματικά της ταξίδια αναμένεται να αποκτήσουν άλλο νόημα (και πολυτέλεια).
Kim Kardashian (Πηγή: Instagram)

Η Kim Kardashian αναχώρησε με στυλ πριν από λίγες ημέρες από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, επιστρέφοντας σπίτι της στο Λος Άντζελες μέσα στο ολοκαίνουργιο ιδιωτικό της τζετ. Το τύπου G650ER αεροσκάφος που αγόρασε πρόσφατα η 41χρονη επιχειρηματίας και influencer κόστισε περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ και πήρε το όνομα «Kim Air».

Διαβάστε ακόμα: Ο DJ Khaled πήγε στο All-Star Game του ΝΒΑ με ιδιωτικό jet και cabrio λιμουζίνα Maybach

Θα μπορούσε να αποτελεί κι έναν τρόπο, για να μας δείξει η οικογένεια Kardashian πως μετά το Instagram είναι έτοιμη να κατακτήσει και τους ουρανούς. Άλλωστε η Κylie, μικρότερη αδερφή της Kim, είχε αγοράσει εδώ και καιρό το δικό της ιδιωτικό τζετ, το KylieSkin, το οποίο χρησιμοποιεί για τα ταξίδια της εντός και εκτός Αμερικής.

Βλέποντας την άνεση, με την οποία ταξίδευε η αδερφή της, η Kim αποφάσισε να φτιάξει το δικό της ιπτάμενο παλάτι. Το μοντέλο G65OER, το οποίο αγόρασε, είναι ακριβώς το ίδιο με το τζετ, που έχει στην κατοχή του ο Jeff Bezos. Μόνο που η Kardashian επέλεξε να το τροποποιήσει, με βάση τη δική της αισθητική. Έτσι, το εσωτερικό του KimAir κινείται σε λευκές και μπεζ αποχρώσεις (όπως και το σπίτι της), διαθέτοντας 18 μεγάλα δερμάτινα καθίσματα.

Η συγκεκριμένη αγορά της Kim έγινε μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον ράπερ Kanye West, με την Αμερικανή σταρ όχι μόνο να μη τα «βάφει μαύρα», αλλά να φαίνεται πως περνά μία από τις καλύτερες περιόδους στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Η εταιρεία εσωρούχων της (SKIMS) πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ έχει κυκλοφορήσει και τη δική της σειρά αρωμάτων με τίτλο KKW fragrance.

Τα ταξίδια και οι συναντήσεις της Kim Kardashian σε όλο τον κόσμο είναι πολλά, επομένως ένα αεροσκάφος σαν το AirKim θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούσε περισσότερο μια ανάγκη, παρά ένα ακόμη άσκοπη σπατάλη για την 41χρονη επιχειρηματία. Παράλληλα, έχει φροντίσει έτσι ώστε οι καλεσμένοι της στο αεροσκάφος να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, μιας και μπαίνοντας, τους δίνονται παντόφλες, αλλά και πιτζάμες της κολεξιόν SKIMS, που ανήκει φυσικά στην Kardashian.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ