DJ Khaled: Πήγε στο All-Star Game του ΝΒΑ με ιδιωτικό jet και cabrio λιμουζίνα Maybach

Ο DJ Khaled, κατά κόσμον Khaled Mohammed Khaled, δεν φημίζεται για τη μυστικοπάθειά του. Στις τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram, πριν το All-Star Game του ΝΒΑ, βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει το ιδιωτικό του τζετ, ένα Gulfstream G650, και τη σπάνια κάμπριο πολυτελή λιμουζίνα του Maybach 62 Landaulet, δίνοντας άλλη μια γεύση του χλιδάτου lifestyle του
DJ Khaled: Πήγε στο All-Star Game του ΝΒΑ με ιδιωτικό jet και cabrio λιμουζίνα Maybach

Ανάμεσα στους 40άρηδες διάσημους της hip-hop, ο DJ Khaled είναι κάτι περισσότερο από φίρμα. Ο Παλαιστινιο-αμερικανός μουσικός φαίνεται να έχει άψογη αίσθηση των social media με τον αριθμό των θαυμαστών που τον «ακολουθούν» να ξεπερνά πολλά από τα μεγαλύτερα brands στον πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα: Will Smith - Το τροχόσπιτο του ηθοποιού μοιάζει με megayacht εκατομμυρίων

Πριν από μερικά χρόνια, μάλιστα, ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Coca-Cola, του είχε κολλήσει το παρατσούκλι «Ο Βασιλιάς του Snapchat» αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ικανότητές του να επηρεάζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μυστική του συνταγή; Ο Khaled Mohammed Khaled, γνωστός και ως DJ Khaled, λέει ότι είναι κάτι πολύ απλό: η αυθεντικότητα.

Είναι αλήθεια πως ο δημοφιλής DJ δεν αφήνει πολλά πράγματα μυστικά από την ιδιωτική του ζωή. Δεν διστάζει μάλιστα να επιδεικνύει δημόσια ούτε τον απίστευτο πλούτο που έχει αποκτήσει λόγω της πετυχημένης καριέρας του. Στην τελευταία σειρά αναρτήσεων στο Instagram, ο Αμερικανός DJ «φλεξάρει» τη Maybach 62 Landaulet του καθώς φτάνει να επιβιβαστεί στο ιδιωτικό jet του, πριν το πρόσφατο All-Star Game του ΝΒΑ.

Σε μια από τις αναρτήσεις, η μαργαριταρένια Maybach κυλά δίπλα στο jet και ο DJ Khaled χαιρετάει το πλήρωμα. Ακριβώς μπροστά από τη σκάλα του αεροσκάφους βρίσκεται το διάσημο μπλε χαλάκι ποδιών (εμφανίζεται τακτικά στις αναρτήσεις του στα social media) το οποίο αναγράφει «We The Best».

Το αεροπλάνο που εξυπηρετεί τον διάσημο μουσικό είναι ένα Gulfstream G650, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Khaled στη λεζάντα. Υπενθυμίζουμε, ότι πρόκειται για την τυπική έκδοση του ίδιου jet των 70 εκατ. δολαρίων που χρησιμοποιεί και o Elon Musk, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες.

Το αεροσκάφος τροφοδοτείται από δύο κινητήρες Rolls-Royce BR725 και έχει τελική ταχύτητα 0,925 Mach (1.140 χλμ./ώρα). Η πολυτελής καμπίνα του είναι επενδυμένη με ξύλο, δέρμα και υλικά υψηλής ποιότητας. Όσο όμως εκθαμβωτικό και να φαίνεται, εκείνο που κλέβει την παράσταση είναι η Maybach 62 Landaulet.

Ενώ ο κόσμος των διασημοτήτων φαίνεται να προτιμά τη Mercedes-Maybach GLS SUV, αν όχι το σεντάν Maybach που βασίζεται στην S-Class, η πολυτελής λιμουζίνα του DJ Khaled είναι το μοντέλο OG, από την εποχή που η Maybach ήταν ξεχωριστό brand, υπό την DaimlerChrysler AG. Λίγο περισσότερες από 3.000 μονάδες του σεντάν Maybach κατασκευάστηκαν μεταξύ 2000 και 2012, καθιστώντας το αυτοκίνητο εξαιρετικά σπάνιο.

Το Maybach 62 Landaulet κυκλοφόρησε στην παραγωγή το 2008 και παρουσίαζε το κλασικό στυλ αμαξώματος Landaulet, το οποίο ήταν δημοφιλές στις δεκαετίες του 1920 και του 1930. Τα μπροστινά καθίσματα του Landaulet έχουν κανονική οροφή, ενώ το τμήμα των πίσω επιβατών διαθέτει μαλακή οροφή που μπορεί να αναδιπλωθεί μηχανικά, εκθέτοντας το πίσω διαμέρισμα στον ανοιχτό ουρανό.

Σε πολλές αναρτήσεις στο Instagram, ο DJ Khaled φαίνεται να απολαμβάνει τη Maybach του με την οροφή κατεβασμένη, κάτι που ομολογουμένως δεν μπορεί να προσφέρει καμία σύγχρονη λιμουζίνα.