Will Smith: Το τροχόσπιτο του ηθοποιού μοιάζει με megayacht εκατομμυρίων

22 τροχοί, 14 τηλεοράσεις, κουζίνα 200.000 δολαρίων και αίθουσα προβολών 30 ατόμων. Το The Heat, το τεράστιο διώροφο τροχόσπιτο του Will Smith, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ανταγωνίζεται ακόμη και τα γιοτ δισεκατομμυριούχων.
Will Smith: Το τροχόσπιτο του ηθοποιού μοιάζει με megayacht εκατομμυρίων

Ενώ άλλοι πρίγκιπες ζουν κλεισμένοι σε παλάτια και μεγαλοπρεπείς βίλες, ο «πρίγκιπας του Bel-Air», κατά κόσμον Will Smith, δεν στερείται πολυτέλειας ακόμη κι όταν βρίσκεται στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Will Smith σκαρφάλωσε στο ψηλότερο κτίριο της Γης για να βρει τον καλύτερο εαυτό του

Η κινητή έπαυλη του Αμερικανού ηθοποιού είναι ένα motorhome με το παρατσούκλι «The Heat» και βάζει τα γυαλιά σε κάθε μεγιστάνα. Το αυτοκινούμενο μαμούθ των 2,5 εκατ. δολαρίων είναι επινόηση της Anderson Mobile Estates, μιας αμερικανικής εταιρείας πολυτελών RV που προορίζονται για εκείνους που δεν φείδονται χρημάτων.

Εικόνα

Το τεράστιο αυτοκινούμενο κυλάει στο δρόμο πάνω σε 22 τροχούς και έχει εμβαδό 111 τετραγωνικά μέτρα. Ομολογουμένως του λείπουν οι άνετοι εσωτερικοί χώροι που θα είχε ένα διαμέρισμα, ωστόσο εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό ως ένα από τα πιο πολυτελή αυτοκινούμενα στον κόσμο, εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που πολλά ακίνητα θα ζήλευαν.

Η τροχοβίλα διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι, έως και 14 τηλεοράσεις, αλλά και μια αίθουσα προβολών 30 ατόμων. Αν και οι εσωτερικοί χώροι μπορεί να φαίνονται ρουστίκ σε εκείνους που προτιμούν τον avant-garde μινιμαλισμό, ο συνδυασμός ξυλουργικής μαεστρίας και δέρματος αξίας 300.000 δολαρίων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Εικόνα

Ως ένας από τους βασικούς χώρους κάθε σπιτιού, έτσι και η κουζίνα του «The Heat», ύψους 200.000 δολαρίων είναι ευρύχωρη, εξοπλισμένη με κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές -τρίθυρο ψυγειοκαταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, γρανίτες αξίας 125.000 δολαρίων και φούρνο μικροκυμάτων- και περιλαμβάνει μια γενναιόδωρη στρογγυλή τραπεζαρία για να καθίσει άνετα μια οικογένεια.

Εικόνα

Η κρεβατοκάμαρα (το μόνο υπνοδωμάτιο του motorhome) διαθέτει ένα κρεβάτι king-size και παράθυρα σε όλες τις πλευρές για άπλετη θέα. Το κρεβάτι μετατρέπεται σε άνετο καναπέ για τη δημιουργία ιδιωτικού χώρου εργασίας, ενώ το δωμάτιο διαθέτει και έξοδο κινδύνου.

Εικόνα

Το μπάνιο των 25.000 δολαρίων περιλαμβάνει καμπίνας ντους, με γυαλί το οποίο γίνεται από διαφανές σε αδιαφανές με το πάτημα ενός κουμπιού. Στον νιπτήρα υπάρχει επίσης ένα tablet από το οποίο μπορείτε να χειριστείτε το ντους της σάουνας, την ξεχωριστή τουαλέτα και τη γυάλινη πόρτα.

Εικόνα

Το αμάξωμα του διώροφου τροχόσπιτου επεκτείνεται σε τέσσερα διαφορετικά σημεία κατά ένα μέτρο, δημιουργώντας επιπλέον χώρο για τους ιδιοκτήτες του. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται χώροι με ξεχωριστές εισόδους, στους οποίους μπορούσαν να εισέρχονται οι συνεργάτες του Will Smith χωρίς να παραβιάζουν τον ιδιωτικό του χώρο.

Εικόνα

Φυσικά λεπτές πινελιές όπως βελούδινα χαλιά, φυτά και διακοσμητικά δίνουν στους χώρους επιπρόσθετη πολυτέλεια αλλά μια οικεία σπιτική αίσθηση. Το «The Heat» αποτελεί το κινητό σπίτι του Will Smith από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο ηθοποιός το χρησιμοποιούσε ενώ γύριζε ταινίες όπως το «Ali», το «Men in Black III» και το «The Pursuit of Happyness».

Το motorhome είναι πλέον διαθέσιμο προς ενοικίαση για 9.000 δολάρια την ημέρα από την Anderson Mobile Estates.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ