Cybercat Catamaran Concept: Το φουτουριστικό σύστημα που μετατρέπει το Cybertruck της Tesla σε ιδιωτικό yacht

Ενώ το Cubertruck της Tesla παραμένει ακόμη στα σκαριά, μια start up εταιρεία παρουσίασε ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για το φουτουριστικό pick up του Elon Musk. Πρόκειται για το Cybercat, ένα συναρμολογούμενο σύστημα πλωτήρων που «φοριέται» στο αμάξωμα και μετατρέπει το φορτηγάκι σε yacht.
Cybercat Catamaran Concept: Το φουτουριστικό σύστημα που μετατρέπει το Cybertruck της Tesla σε ιδιωτικό yacht

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το Tesla Cybertruck θα καθυστερήσει περαιτέρω έως το 2023, δεν ήταν έκπληξη για κανέναν. Δεν είναι άλλωστε ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο project του Elon Musk που αποδεικνύεται «ασυνεπές» στα deadlines, κάτι που ωστόσο που δεν το καθιστά λιγότερο επιθυμητό.

Διαβάστε ακόμα: Batmobile «Tumbler» - Ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρικό αντίγραφο για τους Batman του δακτυλίου

Εκτός από τις καθυστερήσεις στο ίδιο το ηλεκτρικό όχημα, προκαλεί ακόμη λιγότερη έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ένα άλλο εξωπραγματικό αξεσουάρ στα σκαριά για να συνοδεύσει το φουτουριστικό pick up truck.

Το πιο πρόσφατο concept που βλέπει το φως της δημοσιότητας ονομάζεται εύστοχα Cybercat. Πρόκειται για ένα Catamaran και μια έκδοση Foiler, κατάλληλα για το Cybertruck, βγαλμένα από τη φαντασία του Anthony Diamond, ενός πρόθυμου υπεύθυνου κρατήσεων για το πολυαναμενόμενο όχημα της Tesla.

Εικόνα

Με προβλεπόμενη τελική ταχύτητα πάνω από 25 μίλια/ώρα και αυτονομία πάνω από 115 μίλια (όταν η μέση ταχύτητα διατηρείται στα 6 μίλια/ώρα), το Cybercat θέλει να μεταμορφώσει το φορτηγάκι του μέλλοντος σε ένα ιδιωτικό yacht.

Εικόνα

Η startup εταιρεία κατασκευής του ισχυρίζεται μάλιστα ότι τα καινοτόμα αξεσουάρ μπορούν να ενωθούν στο όχημα σε ακόμη λιγότερο χρόνο από ό,τι χρειάζεται για να ξεκινήσει ένα συμβατικό σκάφος. Για μεγαλύτερη ευελιξία, κάθε κομμάτι της κατασκευής χωράει εύκολα στην καρότσα του Cybertruck, όταν αποφασίσετε ότι είναι ώρα να επιστρέψετε στο σπίτι.

Εικόνα

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της έκδοσης Cybercat Foiler είναι εξίσου εντυπωσιακά με την εικόνα του. Τα υδροπτέρυγα παρέχουν μέγιστη απόδοση στο νερό, καθιστώντας το όχημα ικανό να φτάσει σε εκτιμώμενη τελική ταχύτητα άνω των 40 μιλίων/ώρα.

Εικόνα

Οι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες του Catamaran, τα υδροπτέρυγα και οι φουσκωτοί πλωτήρες αναδιπλώνονται προς τα κάτω κατά την είσοδό τους στο νερό, ανυψώνοντας το φορτηγό από την επιφάνεια. Επιπλέον, αν έχετε και φίλους με Cybertruck, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περαιτέρω τους πλωτήρες (και τις πόρτες της καρότσας) συνδέοντας μεταξύ τους όλα τα οχήματα για να φτιάξετε αυτό που έχουν ονομάσει «κυβερνονησί».

Εικόνα

Ενώ οι φανατικοί της Tesla περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη κυκλοφορία του Cybertruck, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ιδέα μετατροπής του σε σκάφος είναι μία από τις πιο μοναδικές που θα το συνοδεύσουν.

Εικόνα

Για μελλοντικές ενημερώσεις σχετικά με το Cybercat, μπορείτε να εγγραφείτε στον ιστότοπο της start up εταιρείας, εδώ. Προς το παρόν, μπορούμε να πούμε ότι το Catamaran θα κοστίζει μεταξύ μεταξύ 22.900 και 32.900 δολαρίων, ενώ η έκδοση Foiler υπολογίζεται στα 35.400 έως 42.900 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ