Mohamed Salah: Ρίξαμε μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό της έπαυλης του στο Λίβερπουλ

Ο Mohamed Salah, o σούπερ σταρ της Λίβερπουλ και της εθνικής Αιγύπτου μένει σε ένα πανέμορφο και μεγάλο σπίτι στην Αγγλία, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει από τους δημοσιογράφους.
Mohamed Salah: Ρίξαμε μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό της έπαυλης του στο Λίβερπουλ

Αν και αποτελεί - για πολλούς - τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου αυτή τη στιγμή, ο Mohamed Salah καταφέρνει να κρατήσει κάποια πράγματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε αντίθεση με συναδέλφους του, όπως ο Cristiano Ronaldo ή ο Lionel Messi, οι οποίοι εμφανίζονται συχνά στα social media ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής το αποφεύγει με κάθε τρόπο.

Διαβάστε ακόμα: Cristiano Ronaldo - Δώρο γενεθλίων στη φίλη του ένα show 68.000 δολ. με φωτογραφίες της στον Burj Khalifa

Έχει μάθει από μικρός να είναι ταπεινός, να κάνει τη δουλειά του σωστά και να απολαμβάνει τις καλύτερες στιγμές στη ζωή του μαζί με την οικογένειά του. Από τα 21 του, τον καιρό που ακόμη δεν ήταν αναγνωρίσμος και αγωνιζόταν στη Βασιλεία, έχει παντρευτεί την Μάγκι, με την οποία έχουν μαζί δύο παιδιά, την επτάχρονη Μάκα και την ενός έτους, Καγιάν. Όλοι μαζί μένουν πλέον σε ένα αρκετά μεγάλο και πανέμορφο σπίτι στο Λίβερπουλ.

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τη βίλα του Salah. Κι αυτό γιατί δεν θέλει ο ίδιος να μαθευτεί η διεύθυνσή του και να περικυκλωθεί από χιλιάδες οπαδούς του. Κάτι που άλλωστε είχε συμβεί με την οικία του στην Αίγυπτο το 2018.

Αν και αμείβεται με 240.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Salah δεν έχει επιλέξει ένα φουτουριστικό σπίτι σαν του Ronaldo στο Μάντσεστερ. Αντίθετα, όπως έχουμε δει σε διάφορες αναρτήσεις του στο Instagram, το σπίτι του είναι πιο παραδοσιακό στο εξωτερικό του μέρος, με έναν τεράστιο κήπο με γρασίδι, στον οποίο παίζει μαζί με τις κόρες του.

Το σαλόνι του είναι μεγάλο και άνετο, σε λευκές αποχρώσεις. Φυσικά, υπάρχει μια μεγάλη τηλεόραση, αλλά και τζάκι. Υπάρχει τραπεζαρία και μια σύγχρονη κουζίνα, στην οποία παρασκευάζει τα γεύματά του, ενώ ο χώρος, στον οποίο περνάει ο Salah τις περισσότερες ώρες του, είναι αυτός του γυμναστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μάλιστα, τον είδαμε πολλές φορές να ανεβάζει φωτογραφίες και Stories στον λογαριασμό του, κάνοντας γυμναστική.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ