Cristiano Ronaldo: Δώρο γενεθλίων στη φίλη του ένα show 68.000 δολ. με φωτογραφίες της στον Burj Khalifa

Μετά τα πάμπολλα ποδοσφαιρικά τρόπαια, ο Cristiano Ronaldo φρόντισε να διεκδικήσει επάξια ακόμη έναν τίτλο: αυτόν του τέλειου συντρόφου. Ως δώρα για τα τα 28α γενέθλια της συντρόφου του Georgina Rodriguez, ξόδεψε 68.000 δολάρια για ένα laser show με φωτογραφίες της στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου: τον πύργο Burj Khalifa στο Ντουμπάι
Cristiano Ronaldo: Δώρο γενεθλίων στη φίλη του ένα show 68.000 δολ. με φωτογραφίες της στον Burj Khalifa

Σαν να μην έφτανε το χλιδάτο life style, ο καταιγισμός πανάκριβων δώρων και η πολυτελής περιποίηση, ο Cristiano Ronaldo κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού στο Ντουμπάι, αποφάσισε να κάνει το απόλυτο δώρο στη σύντροφό του Georgina Rodriguez, με αφορμή τα 28α γενέθλιά της.

Διαβάστε ακόμα: Megan Fox - Το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Machine Gun Kelly ρίχνει το internet

Ο Ronaldo κανόνισε ένα laser show με φωτογραφίες της Georgina να προβάλλονται στο πιο εμβληματικό ορόσημο του Ντουμπάι, τον πύργο Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο.

Το κτίριο ύψους 828 μέτρων φωτίστηκε με εικόνες της όμορφης Ισπανίδας από την επερχόμενη εκπομπή της στο Netflix «I Am Georgina», η οποία θα καλύψει την απίστευτη ιστορία της και το ειδύλλιό της με τον αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η Rodriguez γνώρισε τον Ronaldo το 2016 στο κατάστημα Gucci στο οποίο δούλευε. Αυτό που ακολούθησε άλλαξε εντελώς τη ζωή της σε μια νύχτα. Από υπάλληλος καταστήματος με μισθό 350 δολάρια την εβδομάδα μέχρι τη δημιουργία οικογένειας με έναν από τους πιο διάσημους αθλητές στον πλανήτη, η Georgina έχει αναμφίβολα διανύσει πολύ δρόμο.

Η εικόνα της 28χρονης εγκύου με δίδυμα κατέλαβε τον πανύψηλο Burj Khalifa, την πιο προεξέχουσα οθόνη στον κόσμο τη νύχτα. Το όνομά της άστραψε στον πύργο με το μήνυμα «Happy Birthday Geo» σε γιγάντια λευκά γράμματα. Σύμφωνα με τη Mirror.co.uk, το κόστος για την τοποθέτηση μιας τρίλεπτης προωθητικής διαφήμισης ή μηνύματος στην πρόσοψη του πύργου ανέρχεται σε τουλάχιστον 68.000 δολάρια, ποσό που αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό του πλούτου που συγκέντρωσε ο Ronaldo, ο οποίος κερδίζει 108 εκατ. δολάρια σε αμοιβές και ως 1,6 εκατ. δολάρια για μια ανάρτηση στο Instagram.

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Η Georgina δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, σχολιάζοντας: «Έτσι τελειώνει αυτή η συναρπαστική μέρα. δεν μπορώ να βρω τις λέξεις. Ευχαριστώ, ευχαριστώ και ευχαριστώ @cristiano Δεν μπορείς να με κάνεις πιο χαρούμενη κάθε μέρα. Σας ευχαριστούμε @dubai, που μας συμπεριφέρεστε πάντα τόσο καλά και μας κάνετε να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Ευχαριστώ όλους εσάς που δουλέψατε για να κάνετε αυτή τη μέρα τόσο ξεχωριστή. Και ευχαριστώ όλους εσάς που είστε πάντα εκεί και χαίρεστε για την ευτυχία μου και της οικογένειάς μου. Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ