Tambour Horizon Light Up: Το πιο δημιουργικό smartwatch στον κόσμο έρχεται από τη Louis Vuitton

Η Louis Vuitton μόλις παρουσίασε το Tambour Horizon Light Up, το ψηφιακό έξυπνο ρολόι τρίτης γενιάς του οίκου που δίκαια διεκδικεί τον τίτλο του πιο δημιουργικού smartwatch στον κόσμο.
Tambour Horizon Light Up: Το πιο δημιουργικό smartwatch στον κόσμο έρχεται από τη Louis Vuitton

Με συνέπεια στους κώδικες ωρολογοποιίας της Louis Vuitton, το νέο έξυπνο ψηφιακό ρολόι Tambour Horizon Light Up του διάσημου οίκου μόδας διατηρεί το σχήμα και το κυρτό προφίλ της κάσας του αυθεντικού μοντέλου Tambour. Στόχος του νέου smartwatch είναι να προσφέρει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εμπειρία στους χρήστες του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Kanye West στο τιμόνι της Louis Vuitton, στη θέση του εκλιπόντα Virgil Abloh;

Με ένα εξαιρετικά τολμηρό σχέδιο, το ρολόι, που διαθέτει ένα όμορφα σχεδιασμένο κυρτό γυαλί από ζαφείρι, είναι διακοσμημένο με 24 φώτα LED. Αυτά τα φώτα δίνουν ζωή στην κορόνα σχηματίζοντας το διάσημο logo της Louis Vuitton με χρωματισμούς που εναλλάσσονται σαν ένα χορευτικό καλειδοσκόπιο και δημιουργούν μια μαγευτική κινούμενη εικόνα λάμψης στο σκοτάδι κάθε φορά που ενεργοποιείται το ρολόι.

Με διάμετρο 44 mm και πάχος 13,2 mm, η κάσα διατίθεται σε μια τριάδα φινιρισμάτων –γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα. ματ καφέ PVD, κι ένα δίχρωμο μοντέλο σε μαύρο ματ PVD και ματ αμμοβολή από τιτάνιο. Το Tambour Horizon Light Up είναι επίσης το πρώτο smartwatch της Louis Vuitton που ενσωματώνει κουμπιά στη σχεδίασή του. Το δεξί επάνω κουμπί παρέχει στους χρήστες μια γρήγορη συντόμευση για επιλογή και διαμόρφωση της όψης του ρολογιού, ενώ το δεξί κάτω κουμπί ανοίγει με ένα πάτημα την εφαρμογή που έχει επιλέξει ο χρήστης στο καντράν.

Διαθέτοντας ενσωματωμένες όψεις στο καντράν που αντικατοπτρίζουν τους διαχρονικούς σχεδιαστικούς κώδικες του οίκου, καθώς και ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής, το Tambour Horizon Light Up ρυθμίζεται ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του. Το ρολόι μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων 11 νέων διαβαθμίσεων.

Η Louis Vuitton σχεδίασε ένα νέο λειτουργικό σύστημα προσδοκώντας να προσφέρει μια εξαιρετικά διαισθητική εμπειρία χρησιμοποιώντας τόσο την κίνηση σάρωσης στην οθόνη όσο και τα λειτουργικά κουμπιά. Η πλάτη του ρολογιού ενσωματώνει έναν αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακών παλμών για πρώτη φορά στη σειρά, η οποία αναμένεται να ανοίξει τους ορίζοντες σε μια σειρά νέων λειτουργιών που σχετίζονται με τη φυσική κατάσταση, σε συνδυασμό φυσικά με την υπάρχουσα σειρά αισθητήρων φωνής, ταχύτητας, γυροσκόπιου και φωτισμού περιβάλλοντος.

Εικόνα

Για το λανσάρισμα του νέου της smartwatch, η Louis Vuitton επιστράτευσε στην καμπάνια της τη Βρετανίδα ηθοποιό, γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά Game Of Thrones, Sophie Turner, και τον Κινέζο ηθοποιό και μοντέλο Gong Jun.

Το Tambour Horizon Light Up διατίθεται με διάφορα μπρασελέ, καθώς και με δερμάτινο λουράκι με το μονόγραμμα του οίκου μόδας σε λευκό, μαύρο, απαλό ροζ ή βαθύ καφέ καφέ, αλλά και επιλογές με πιο σπορ ύφος από καουτσούκ σε μαύρο ή κόκκινο. Για αγορές αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία, τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του smartwatch μπορείτε να περιηγηθείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της louis Vuitton.