Audemars Piguet: Νέος πρέσβης για τα ρολόγια της ελβετικής φίρμας ο DJ Mark Ronson

Τον Αγγλοαμερικανό DJ, τραγουδοποιό και παραγωγό δίσκων Mark Ronson επέλεξε ως τον νέο brand ambassador για τα ρολόγια της η διάσημη ελβετική ωρολογοποιία Audemars Piguet.
 Audemars Piguet: Νέος πρέσβης για τα ρολόγια της ελβετικής φίρμας ο DJ Mark Ronson

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Audemars Piguet, η συνεργασία με τον Mark Ronson, ως πρεσβευτή για τα ρολόγια της, είναι μέρος του προγράμματος APxMusic που ξεκίνησε το 2019, μέσω του οποίου η πολυτελής ωρολογοποιία προωθεί διαφωτιστικούς διαλόγους μεταξύ καλλιτεχνών.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο νέος πρεσβευτής του Dior

Ως brand ambassador, ο Mark Ronson θα συνοδεύσει την Audemars Piguet στην αποστολή της να προωθήσει το ανθρώπινο ταλέντο περαιτέρω, και να δημιουργήσει το εξαιρετικό.

«Βρισκόμενος στο εργοστάσιο της AP, παρατήρησα πραγματικά αυτή την προσήλωση στη λεπτομέρεια και αυτήν τη μαεστρία χρήσης των αναλογικών οργάνων από τους θαυματοποιούς που φτιάχνουν αυτά τα ρολόγια. Είναι τόσο παρόμοιο με αυτό που κάνουμε στο στούντιο με την κληρονομιά μας, με την έννοια της αφοσίωσης και της τέχνης», δήλωσε ο Mark Ronson.

Εικόνα
Ο Mark Ronson στο εργοστάσιο της Audemars Piguet (Πηγή: Audemars Piguet)

Ο διεθνούς φήμης DJ, βραβευμένος με Oscar, Χρυσή Σφαίρα και 7 Grammy, έκανε το ντεμπούτο του ως DJ στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Το μείγμα του από funk, hip-hop και rock τράβηξε αμέσως την προσοχή. Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «Here Comes The Fuzz», αλλά έγινε γνωστός στην παγκόσμια σκηνή με το πρωτοποριακό άλμπουμ του «Version», το 2007.

Εικόνα
Η συνεργασία του Mark Ronson με την Audemars Piguet είναι μέρος του προγράμματος συζητήσεων της ωρολογοποιίας με καλλιτέχνες APxMusic (Πηγή: Audemars Piguet)

Ο Mark Ronson έχει συνεργαστεί με μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών όπως οι Amy Winehouse, Adele, Lady Gaga, Miley Cyrus, Queens of the Stone Age, Bruno Mars και άλλοι. Τα Grammy του περιλαμβάνουν εκείνα του παραγωγού της χρονιάς για το άλμπουμ της Amy Winehouse «Back To Black» και του δίσκου της χρονιάς για τη συνεργασία του με τον Bruno Mars «Uptown Funk». Το 2018 κέρδισε ένα Όσκαρ για το σύνθεση του τραγουδιού «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born».

Εικόνα
Ο Mark Ronson έχει βραβευτεί με  Oscar, Χρυσή Σφαίρα και 7 Grammy (Πηγή: Audemars Piguet)

Φέτος ο Ronson ήταν συμπαραγωγός και παρουσιαστής της αναγνωρισμένης σειράς ντοκιμαντέρ της Apple TV+ «Watch the Sound with Mark Ronson», που δημιουργήθηκε από τον Morgan Neville. Αντικείμενο της σειράς ήταν η δημιουργική διαδικασία καθώς και ο ρόλος της νέας τεχνολογίας στη μουσική καινοτομία. Επίσης, φιλοξένησε τις σεζόν 1 και 2 του επιτυχημένου podcast «Fader Uncovered». Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει συνομιλίες σε βάθος με τους πιο σημαντικούς μουσικούς του κόσμου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία του Merk Ronson με την Audemars Piguet στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της διάσημης ωρολογοποίας, κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ