Κιλιάν Εμπαπέ: Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο νέος παγκόσμιος πρεσβευτής του Dior

Ο Οίκος Dior καλωσορίζει τον αστέρα του ποδοσφαίρου Κιλιάν Εμπαπέ ως τον νεότερο παγκόσμιο πρεσβευτή του brand. Ο 22χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα εκπροσωπεί τις κολεξιόν των ανδρικών ενδυμάτων του οίκου που σχεδίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Kim Jones καθώς και το ανδρικό άρωμα Sauvage.
Κιλιάν Εμπαπέ: Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο νέος παγκόσμιος πρεσβευτής του Dior

Η σύνδεση μεταξύ του Εμπαπέ και του οίκου Dior ξεκίνησε πολύ πριν ανακοινωθεί. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και παγκόσμιος πρωταθλητής εθεάθη να φοράει μπλουζάκια και πουλόβερ Dior, ενώ πρόσφατα επέλεξε να φορέσει ένα σμόκιν του οίκου για την ετήσια τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Διαβάστε ακόμα: Ο David Beckham μόλις σχεδίασε τη δική του Maserati MC20 Fuoriserie Edition

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Εμπαπέ έχει λάβει πολλά βραβεία για την εξαιρετική του απόδοση. Αυτά περιλαμβάνουν τον «Καλύτερο νεαρό παίκτη» της FIFA, εκείνο της γαλλικής Ligue 1 «Young Player of the Year» και το τρόπαιο Kopa για τον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών παγκοσμίως. Τον περασμένο μήνα, η άνευ προηγουμένου τετράδα των τερμάτων του βοήθησε τη Γαλλία να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ένα κατόρθωμα που δεν είχε επαναληφθεί από το 1958.

Μαζί με την αριστεία του εντός του γηπέδου, αξίζει να αναφερθούν και οι συνεισφορές του Εμπαπέ εκτός γηπέδου. Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι χορηγός του «Premier de Cordée», μιας πρωτοβουλίας που βοηθά στη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων για νοσηλευόμενα παιδιά. Πέρυσι, ο Εμπαπέ ξεκίνησε τη δική του ένωση, «Inspired by KM», που στοχεύει να εμπνεύσει παιδιά από διάφορα κοινωνικά υπόβαθρα για να επιτύχουν τους στόχους τους.

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Η συνεργασία του οίκου Dior με τον αθλητικό κόσμο, ειδικά την Παρί Σεν Ζερμέν, διευρύνεται και σε άλλα επίπεδα. Νωρίτερα φέτος, ο οίκος μόδας ανακοίνωσε ότι θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ενδυμάτων του ποδοσφαιρικού συλλόγου. Η γκαρνταρόμπα των παικτών τόσο για casual όσο και για επίσημες εμφανίσεις θα προέρχεται από τον Dior για τις επόμενες δύο σεζόν.

«Σήμερα, ο Οίκος Dior είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζει τον Κιλιάν Εμπαπέ με τον οποίο μοιράζεται τις ίδιες αξίες απαιτητικών προτύπων και γενναιοδωρίας», ανέφερε η φίρμα σε επίσημη ανακοίνωση. Ο Εμπαπέ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην ομάδα των πρεσβευτών του Dior μεταξύ των οποίων η βραβευμένη ηθοποιός Anna-Taylor Joy, ο Jisoo του Blackpink και ο Pierre Casiraghi.