Razer Zephyr Pro: Η μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό που βγήκε από το Star Wars

Η Razer, η γνωστή εταιρεία κατασκευής περιφερειακών αξεσουάρ για gamers, αναβαθμίζει τη Zephyr, τη μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού που παρουσίασε πέρυσι, προσθέτοντας τεχνολογία ενίσχυσης φωνής και αντικαταστάσιμα φίλτρα που παρέχουν βελτιστοποιημένη βιώσιμη προστασία.
Razer Zephyr Pro: Η μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό που βγήκε από το Star Wars

Ίσως να μην υπάρχει αξεσουάρ πιο ζωτικής σημασίας στις μέρες μας από τις προστατευτικές μάσκες προσώπου, κι αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα μεγάλα brands.

Διαβάστε ακόμα: Το iPhone 13 των 7.000 δολαρίων έχει εξαρτήματα του πρώτου κινητού της Apple

Σχεδόν κάθε φίρμα, από την Old Navy μέχρι τη Balenciaga, κατάφερε με κάποιο τρόπο να αξιοποιήσει στο έπακρο την πανδημία του κορονοϊού, παράγοντας τις δικές της μάσκες προσώπου, άλλοτε με περισσότερη κι άλλοτε με λιγότερη επιτυχία.

Εικόνα

Για τη Razer -γνωστή κυρίως για την παραγωγή περιφερειακών αξεσουάρ για gaming- ισχύει μάλλον το πρώτο. Η φίρμα μπήκε στην κούρσα πέρυσι με τη φουτουριστική προστατευτική μάσκα Zephyr, ωστόσο έρχεται τώρα να αναβαθμίσει το αρχικό προϊόν με μια Pro εκδοχή, η οποία διαθέτει τεχνολογία ενίσχυσης φωνής και φίλτρα ιατρικής ποιότητας.

Είναι σίγουρο ότι κάθε συζήτηση γίνεται δύσκολη φορώντας την τυπική υφασμάτινη μάσκα κι αυτό είναι κάτι που η συνομοταξία των gamers το γνωρίζει καλά. Για να απομακρύνει την κακή επικοινωνία από την εξίσωση, η Razer πήρε την κατάσταση στα χέρια της, εφαρμόζοντας στη μάσκα Zephyr τεχνολογία ενίσχυσης φωνής, η οποία διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Εικόνα

Πέρα από το design και την τεχνολογία, στην ουσία η χρήση μάσκας προσώπου είναι θέμα προφύλαξης, κι έτσι οι συνεργάτες της Razer πρόσθεσαν στη μάσκα αντικαταστάσιμα φίλτρα ποιότητας N95 που παρέχουν βελτιστοποιημένη βιώσιμη προστασία. Επιπλέον, οι ανεμιστήρες διπλής εισαγωγής του Zephyr Pro μπορούν να ρυθμιστούν στην ένταση που σας ταιριάζει, δίνοντας τη δυνατότητα παροχής καθαρού αέρα σε ταχύτητες είτε 4.200 RPM είτε 6.200 RPM. Διαθέτοντας το σχεδόν απίστευτο 99% BFE (βακτηριακή απόδοση φιλτραρίσματος), η νέα και βελτιωμένη μάσκα προσώπου με επένδυση RGB θέτει ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Ενδεχομένως το να το φορά κανείς τη Zephyr Pro μπορεί να δείχνει λίγο αλλόκοτο, αλλά το statement είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται στις φωτογραφίες. Ενώ οι πληροφορίες τιμολόγησης και κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα για την τελευταία αποκάλυψη της Razer, η Zephyr Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά κάποια στιγμή το 2022. Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη μάσκα στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Razer, κάνοντας κλικ εδώ.