Adele: Αγόρασε μισοτιμής την έπαυλη του Sylvester Stallone στο Beverly Hills

Η Adele είναι η νέα ιδιοκτήτρια της βίλας που ανήκε στον Sylvester Stallone στο Beverly Hills. Μάλιστα, η Βρετανίδα τραγουδίστρια αγόρασε το ακίνητο αντί 58 εκατ. δολαρίων, ποσό περίπου στο ήμισυ του αρχικού πωλητηρίου των 110 εκατ. δολαρίων που είχε βάλει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός.
Adele: Αγόρασε μισοτιμής την έπαυλη του Sylvester Stallone στο Beverly Hills

Η πολυτελής βίλα των 2.000 περίπου τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στον περιφραγμένο θύλακα του North Beverly Park και διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, σε έκταση 3,5 στρεμμάτων.

Διαβάστε ακόμα: O πλουσιότερος σκύλος του κόσμου πουλά την πρώην έπαυλη της Madonna

Σύμφωνα με το Architectural Digest, ο Stallone, ο οποίος είχε αγοράσει το ακίνητο τη δεκαετία του ’90, αποφάσισε πρόσφατα να το πουλήσει στην τιμή των 110 εκατ. δολαρίων χωρίς ωστόσο να βρεθούν αγοραστές. Στη συνέχεια, μείωσε την τιμή περαιτέρω στα 85 και στη συνέχεια στα 80 εκατ. δολάρια τον περασμένο Οκτώβριο.

Εικόνα

Το ακίνητο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Edward Granzbach και χτίστηκε το 1994. Το κτίριο έχει συνολικό εμβαδόν είναι 1.951 τετραγωνικά μέτρα, ωστόσο, σύμφωνα με τον μεσίτη Jade Mills που έχει αναλάβει το ακίνητο, δεν είναι πολύ μεγάλο: «Αν και τα τετραγωνικά είναι πολλά, πρόκειται για μια αρκετά παραδοσιακή κατασκευή. Είναι ένα πραγματικά εύκολο σπίτι για να ζεις».

Εικόνα

Η βίλα λειτουργεί ως καταφύγιο από τη φασαρία του Χόλιγουντ, καθώς βρίσκεται στο τέλος ενός αδιέξοδου. Το ακίνητο είναι επίσης καλά ασφαλισμένο με μια πύλη που περιφράσσει το σπίτι και τη γύρω περιοχή.

Εικόνα

Η κύρια κατοικία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια υπηρεσίας. Η πολυτελής κύρια σουίτα περιλαμβάνει σάουνα, χαμάμ και γραφείο με βεράντα.

Εικόνα

Υπάρχει επίσης ένας διώροφος ξενώνας που διαθέτει δύο ιδιωτικά μπάνια και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το κεντρικό κτήριο περιλαμβάνει ένα επίσημο σαλόνι με θέα στο Rodeo Drive. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επαγγελματικό home cinema, αίθουσα πούρων με σύστημα φιλτραρίσματος αέρα και γυμναστήριο.

Εικόνα

Έξω από το σπίτι, στο τεράστιο αίθριο, υπάρχει μια πισίνα υπερχείλισης, σπα, ακόμη και ένα μίνι γήπεδο γκολφ. Οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα είναι ευχαριστημένοι με το κλιματιζόμενο γκαράζ οκτώ θέσεων, το οποίο διαθέτει επίσης ένα στούντιο τέχνης.

Εικόνα

Η περιφραγμένη κοινότητα του North Beverly Park φιλοξενεί πολλές προσωπικότητες της ελίτ του Χόλιγουντ όπως ο Denzel Washington και ο Eddie Murphy. Το νέο απόκτημα της Adele είναι το 4ο που έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Αγγλίδας ποπ σταρ, συνολικής αξίας (χωρίς αυτό) άνω των 30 εκατ. δολαρίων.