Η Ferrari αγοράζει τη Louboutin και λανσάρει τις πρώτες της γόβες

Η μετάβαση από τα κόκκινα supercars της Ferrari στις κόκκινες γόβες ήταν μάλλον θέμα χρόνου. Νωρίτερα φέτος η ιταλική οικογένεια που κατέχει τη Ferrari αγόρασε μερίδιο 624 εκατ. δολαρίων στη γαλλική εταιρεία κατασκευής υποδημάτων πολυτελείας Christian Louboutin.
Η Ferrari αγοράζει τη Louboutin και λανσάρει τις πρώτες της γόβες

Κάποιος αυθάδης κάποτε απεφάνθη: «Να διατηρείτε τα τακούνια όπως και τα στάνταρ σας: πάντα ψηλά». Θα συμπληρώναμε ότι όσον αφορά στα τακούνια, το ύψος μόνο δεν αρκεί. Οι γόβες θα πρέπει επίσης να είναι εξαιρετικά κομψές και με μοναδικό χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμα: Σπάνιες τσάντες Miu Miu, Chanel και Prada έρχονται για πρώτη φορά στο Ebay

Θυμίζουμε απλώς τα ψηλοτάκουνα της Balenciaga. Παρότι δεν ήταν ακριβώς ένα όμορφο θέαμα -ας είμαστε ειλικρινείς- το κοινό όχι μόνο τα αποδέχτηκε αλλά αποζητούσε ολοένα και περισσότερο την απόλυτη τόλμη τους.

Εικόνα

Σε αντίθεση με με τα μάλλον αποκρουστικά Crocs της Balenciaga, η τελευταία πινελιά της Ferrari, τα γυναικεία δερμάτινα λουστρινένια pumps σε κατακόκκινο χρώμα θα κάνουν σίγουρα αρκετές να παραβούν ευχαρίστως τον όρκο τους στα Louboutin. Οι σχεδιαστές αξίζουν ένα χειροκρότημα για το γεγονός ότι κατάφεραν να δώσουν στις γόβες χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου χωρίς να τις κάνουν να μοιάζουν σαν να βγήκαν από συνεργείο.

Εικόνα

Η μετάβαση από τα κόκκινα supercars στα κόκκινα pumps δεν είναι παράδοξη. Νωρίτερα φέτος η ιταλική οικογένεια που κατέχει τη Ferrari αγόρασε μερίδιο 624 εκατ. δολαρίων στη γαλλική εταιρεία κατασκευής υποδημάτων πολυτελείας Christian Louboutin. Άρα ήταν απλά θέμα χρόνου να δούμε στις βιτρίνες κάτι σαν αυτό με το οποίο ασχολούμαστε σ' αυτές τις γραμμές.

Οι εντυπωσιακά ψηλές γόβες διαθέτουν τετράγωνη μύτη, πλαϊνά κοψίματα και μαύρη χοντρή σόλα. Η λάμψη του λούστρου αποθεώνει την έντονη κόκκινη απόχρωση δημιουργώντας άμεση παραπομπή στα ακριβά αμαξώματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι εκπλήξεις βέβαια βρίσκονται στη φτέρνα.

Εικόνα

Για τους λάτρεις των λογοτύπων, το άλογο-σύμβολο της Ferrari, το Prancing Horse, με φινίρισμα ρουθηνίου, κλέβει τις εντυπώσεις στο πίσω μέρος του παπουτσιού, που μαζί με τη μαύρη θηλειά στην κορυφή και το απαστράπτον τακούνι μοιάζει όντως με κομμάτι πολυτελούς αυτοκινήτου.

Εικόνα

Οι εντυπωσιακές 12ποντες γόβες Ferrari κατασκευάζονται στην Ιταλία από 100% δέρμα μοσχαριού. Έρχονται συσκευασμένες σε custom τσάντα που κλείνει με κορδόνια περίσφιξης, η οποία βρίσκεται σε μια άλλη τσάντα Ferrari Store. Με τιμή 740 δολάρια, μπορείτε να τις αποκτήσετε έγκαιρα στο eshop της εταιρείας, κάνοντας κλικ εδώ, και να καταφτάσετε έγκαιρα στο ρεβεγιόν με τη... Ferrari σας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ