Spend it: Πόσο κοστίζει μια νύχτα στη βίλα του Καρλ Λάγκερφελντ στο Μόντε Κάρλο

Η Villa La Vigie, η πρώην εξοχική βίλα του «Κάιζερ» της μόδας Καρλ Λαγκερφελντ στην Κυανή Ακτή, είναι τώρα διαθέσιμη προς ενοικίαση μέσω του πρακτορείου ακινήτων Edge Retreats.
Spend it: Πόσο κοστίζει μια νύχτα στη βίλα του Καρλ Λάγκερφελντ στο Μόντε Κάρλο

Το πάθος του Καρλ Λάγκερφελντ για τη δουλεία του ήταν παροιμιώδες, όπως άλλωστε και η εμμονή του για την τελειότητα. Δημιουργικός διευθυντής της Chanel, της Fendi και της δικής του ομώνυμης εταιρείας μόδας, ο «Κάιζερ» περνούσε τον περισσότερο χρόνο του μεταξύ ατελιέ, επιδείξεων, συναντήσεων, φωτογραφίσεων και άπειρων επαγγελματικών ραντεβού σε όλη σχεδόν την υδρόγειο.

Διαβάστε ακόμα: Sex and the City - 23 δολάρια για μια βραδιά στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw

Με τέτοιο πρόγραμμα είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι ο σχεδιαστής έκανε κάτι άλλο από το να εργάζεται, μέχρι το θάνατό του, το 2019. Είτε αληθεύει είτε όχι, φαίνεται πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον εμπόδιζαν από το να διαθέτει μία από τις πιο διάσημες βίλες σε ολόκληρη τη Γαλλική Ριβιέρα για περισσότερο από μια δεκαετία.

Εικόνα
Η Villa La Vigie βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με θέα στη Μεσόγειο (Πηγή: Edge Retreats)

Η Villa La Vigie βρίσκεται στο Roquebrune-Cap-Martin, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στη Μεσόγειο. Η κατοικία των 595 τετραγωνικών μέτρων χτίστηκε το 1902 και αγοράστηκε από τον Λάγκερφελντ το 1988. Ανακαινισμένη από τον ίδιο το διάσημο σχεδιαστή, η κύρια κατοικία τριών επιπέδων διαθέτει έξι ευρύχωρα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, παρέχοντας περισσότερο από αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει άνετα 12 άτομα.

Εικόνα
Η Villa La Vigie μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 12 άτομα (Πηγή: Edge Retreats)

Το ισόγειο διαθέτει μια άρτια κουζίνα, εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες συσκευές, μια άνετη βιβλιοθήκη και μια αίθουσα μπιλιάρδου. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό γραφείο εάν, όπως ο Λάγκερφελντ, χρειάζεται να κάνετε σημαντικές εργασίες ακόμη και στις διακοπές σας.

Εικόνα
Το ισόγειο διαθέτει και μια αίθουσα μπιλιάρδου (Πηγή: Edge Retreats)

Η ίδια η βίλα περιβάλλεται από βεράντα 237 τετραγωνικών μέτρων που βλέπει σε ένα πανέμορφο πάρκο. Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει ένα φιλόξενο τζακούζι μέσα στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το σούρουπο με εγγυημένη γαλήνη και ησυχία, καθώς το κατάλυμα είναι προσβάσιμο μόνο μέσω ιδιωτικού δρόμου.

Εικόνα
Η βίλα περιβάλλεται από βεράντα 237 τετραγωνικών μέτρων (Πηγή: Edge Retreats)

Το ειδυλλιακό καταφύγιο του Λάγκερφελντ είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2022, οπότε υπάρχει η ευκαιρία να απολαύσετε και τις τέσσερις εποχές στη Νότια Γαλλία. Ανάλογα με τη σεζόν, η διαμονή θα σας στοιχίσει από 15.000 μέχρι σε 45.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Εικόνα
Στις πολυτελείς υπηρεσίες της βίλας περιλαμβάνεται δωρεάν πρόσβαση στο Monte-Carlo Beach Club (Πηγή: Edge Retreats)

Περιλαμβάνονται, φυσικά μια σειρά πολυτελών υπηρεσιών όπως καθημερινό πρωινό από ιδιωτικό σεφ, υπηρεσία καθαρισμού και 24ωρη φύλαξη. Θα λάβετε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο Monte-Carlo Beach Club, το οποίο βρίσκεται λίγα βήματα μακριά και διαθέτει τη δική του ιδιωτική παραλία και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Μπορείτε να πάρετε μια επιπλέον εικόνα των χώρων στην photo gallery που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website της εταιρείας Edge Retreats που διαχειρίζεται το ακίνητο.