Everdure Cube: Η συλλεκτική φορητή ψησταριά που κάνει το μπάρμπεκιου τέχνη

H Kingsford, μία από τις εμβληματικές αμερικανικές εταιρείες κάρβουνου, συνεργάστηκε με το διάσημο στούντιο σχεδιασμού Reality To Idea για ένα απλό πλην ευεργετικό concept: τη φορητή ψησταριά περιορισμένης έκδοσης Everdure Cube.
Everdure Cube: Η συλλεκτική φορητή ψησταριά που κάνει το μπάρμπεκιου τέχνη

Vegan και κρεατοφάγoι συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: το μπάρμπεκιου. Ό,τι και να βάλεις για ψήσιμο στη σχάρα γίνεται πάντα νοστιμότερο από οποιοδήποτε άλλο είδος μαγειρέματος, είτε μιλάμε για λαχανικά είτε για κρέατα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Salt Bae τάισε χρυσή μπριζόλα Βιετναμέζο υπουργό κι έπεσε το internet

Κι ενώ το ψήσιμο στη σχάρα τα τελευταία χρόνια έχει εκσυγχρονιστεί με την εμφάνιση διάφορων έξυπνων ψησταριών γκαζιού με δεκάδες ψηφιακά αξεσουάρ, εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν να ψήνουν στα κάρβουνα. Κι όσον αφορά στα τελευταία, η Kingsford αποτελεί μία από τις εμβληματικές εταιρείες ξυλάνθρακα.

Εικόνα
H φορητή ψησταριά Everdure Cube είναι ένας συνδυασμός streetwear κουλτούρας, τέχνης και αγνού μπάρμπεκιου (Πηγή: Kingsford) 

Η αμερικανική φίρμα, θέλοντας να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στο παιχνίδι του μπάρμπεκιου, συνεργάστηκε με το διάσημο στούντιο σχεδιασμού Reality To Idea για ένα απλό πλην ευεργετικό concept: μια φορητή ψησταριά περιορισμένης έκδοσης.

Με το έξυπνο σλόγκαν «η πιο καυτή συνεργασία του κόσμου», η φορητή ψησταριά Everdure Cube των Kingsford x Reality To Idea, είναι ένας συνδυασμός streetwear κουλτούρας, τέχνης και αγνού μπάρμπεκιου. Σχεδιασμένη από τον ιδρυτή της Reality To Idea, Joshua Vides, η Everdure Cube εκφράζει το μονοχρωματικό στυλ του Vides, με τα χαρακτηριστικά γκράφιτι και την υπογραφή του στο απαλό, λευκό ματ εξωτερικό της.

Εικόνα
Η Everdure Cube συνοδεύεται από τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεται ένας ψήστης για να κάνει τη δουλειά του (Πηγή: Kingsford) 

Επιπλέον, η Everdure Cube συνοδεύεται από ένα κιτ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεται ένας ψήστης για να κάνει τη δουλειά του: Kingsford Match Light κάρβουνα, σπίρτα, μια κεντημένη ποδιά και μια κάρτα αυθεντικότητας υπογεγραμμένη από τον Vides.

Σχεδιάζοντας τη συγκεκριμένη ψησταριά, ο Vides προσπάθησε να δημιουργήσει «ένα μείγμα πολιτιστικών στοιχείων που ελπίζουμε ότι θα προσελκύσει ένα εντελώς νέο κύμα πιστών του μπάρμπεκιου». Μεγαλώνοντας ως Γουατεμαλέζος πρώτης γενιάς στις ΗΠΑ, ο Vides, όπως και στην κανονική του τέχνη, χρησιμοποίησε την εμπειρία του ως έμπνευση για να σχεδιάσει τη φορητή ψησταριά.

Εικόνα
Η Everdure Cube σχεδιάστηκε για να προσελκύσει ένα εντελώς νέο κύμα πιστών του μπάρμπεκιου (Πηγή: Kingsford) 

Η νέα συνεργασία αποτελεί συνέχεια της πρώτης συνεργασίας της Kingsford με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Ben Baller, η οποία ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά. Η περιορισμένης έκδοσης φορητή ψησταριά Everdure Cube θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της εφαρμογής NTWRK από τις 17 Νοεμβρίου 2021 στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) για 495 δολάρια. Αν συμβεί ό,τι συνέβη με την πρώτη προσαρμοσμένη ψησταριά της Kingsford, καλύτερα να σημειώσετε την ημερομηνία στα ημερολόγιά σας, να βάλετε ξυπνητήρι και να σπεύσετε να μπείτε στο επίσημο site της εταιρείας Kingsford.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ